Tässä ovat uudet Selviytyjät-julkkikset – Suomessa kuvattavassa kilpailurealityssä mukana Salkkarit-tähti

Selviytyjät Suomi saa jatkoa, mutta tällä kertaa ohjelma kuvataan Suomessa.

Nelosen Selviytyjät tullaan kuvaamaan poikkeuksellisesti tällä kertaa Suomessa. 

Nämä kuusitoista rohkeaa julkkista lähtivät tänään 29. heinäkuuta kohti pohjoista, ja ovat valmiita kohtaamaan elämänsä seikkailun: hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso "Herbalisti" Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, Salkkareista tuttu näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Kilpailijoiden varusteet tulevat poikkeamaan edellisiltä vuosilta. Mukaan saa ottaa lämmintä vaatetta ja kunnolliset kengät, mutta vaatteiden määrä on hyvin rajattu ja repun sisältö kaukana perinteisen eräretkeilijän varustuksesta. Kilpailijoilla on käytössään makuupussit, mutta teltasta tai makuualustasta he voivat vain haaveilla.

Annetut työkalut ja ruokatarpeet ovat samankaltaiset kuin aikaisempina vuosina, mutta luonnosta löytyvät antimet poikkeavat Filippiinien runsaasta tarjonnasta. Tällä kertaa ravintoon saadaan täydennystä metsän marjoista ja sienistä sekä ympäriltä löytyvistä kalavesistä.

Selviytyjät Pohjola tulee olemaan kilpailijoille henkisesti ja fyysisesti edellisiä kausia rankempi kokemus. Tropiikissa tunnelmaa kohottivat huonoinakin päivinä kirkas aurinko, lämpö ja turkoosina kimmeltävä meri. Tällä kertaa voitontahto ja motivaatio on löydyttävä kilpailijasta itsestään. Selviytyjät Pohjolan juontaa Juuso Mäkilähde.

Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi vuonna.

Video: Viime vuonna ohjelmaan osallistunut malli Vilma Bergenheim kertoo pelon hetkistään Selviytyjät Suomi -kilpailussa

Vilma Bergenheim kertoo pelon hetkistään Selviytyjät Suomi -kilpailussa 1:33

Lue myös:

    Uusimmat