Huippuälykäs erotiikkamalli kertoo, kuinka miehet suhtautuvat fiksuun naiseen

Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt? 0:48
Miehen kuvassa ovat vatsalihakset, mutta ei päätä? Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa Tinderissä ainakin kerran!

Tämä amerikkalaisnainen on Mensan jäsen, joka tienaa elantonsa myymällä eroottista sisältöä OnlyFans-palvelussa. Hän ei juuri rehentele älykkyydellään.

Valitettavasti joskus kuulee edelleen väitettävän, etteivät älykkyys ja kauneus viihdy samassa päässä. Kaksi ominaisuutta eivät kuitenkaan sulje toisiaan millään tavalla pois. 

Tämän todistaa esimerkiksi newyorkilainen Candice Kloss. Verkkolehti Mirror kertoo, että rohkeita kuvia somessa jakava kaunotar on ollut 17-vuotiaasta asti Mensan jäsen. Hänen älykkyysosamääränsä on 136. Vain kaksi prosenttia väestöstä on näin älykkäitä.

Candice. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Huippuälykäs nainen kertoo, ettei juuri rehentele älykkyysosamäärällään, sillä tieto saattaisi muuttaa ihmisten näkemystä hänestä. Vain Candicen lähimmät ystävät ovat selvillä asiasta. 

– Miehet ovat ehdottomasti yllättyneitä saadessaan tietää asiasta. Osa pitää sitä seksikkäänä, mutta toisista se on jostain syystä pelottavaa. 

Lopetti kahdesti yliopisto-opinnot

Miten nerouden rajaa hipova älykkyys sitten on vaikuttanut Candicen elämään?

Candice kertoo oppineensa aina asioita nopeasti. Lapsena hän oli poikatyttö, joka piti hauskaa "nörttikavereidensa" kanssa.

Yliopistoon Candice pääsi jo 17-vuotiaana. Psykologian opinnot kuitenkin keskeytyivät, kun työ kiinteistönvälittäjänä vei bisnestajuisen nuoren mukanaan. Hän aloitti opinnot myöhemmin uudestaan, huonolla menestyksellä. Tällä kertaa opiskelu tyssäsi ystävän ehdotukseen OnlyFans-palveluun liittymisestä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Halu tienata omaisuutta veti Candicea puoleensa. Hän sanoo voivansa tienata rohkeaa kuvasisältöä myymällä rutkasti enemmän rahaa kuin tutkinnon suorittamalla. Tällä hetkellä OnfyFans-tili tuo hänelle 21 000 dollarin (noin 17 000 euron) kuukausitulot.

Työ mahdollistaa myös vapauden matkustaa, rentoutua ja pitää hauskaa eikä Candice kadu ratkaisuaan.

Rohkeiden kuvien takana ujo nainen

Candice julkaisee viekoittelevia kuvia myös Instagramissa, jossa hänellä on yli 4000 seuraajaa.

Vaikka kuvista sitä ei uskoisi, Candice sanoo olevansa edelleen ujo. Vuosien myötä hänelle on kertynyt itseluottamusta, mutta kaunotar pitää edelleen yllättävänä sitä, kuinka seksikkäänä miehet häntä pitävät.

Tulevaisuudessa Candice aikoo hankkia itselleen kodin ja omaisuutta sekä matkustaa. 

– Tykkään haastaa itseäni ja tehdä kovasti töitä, mutta toisaalta osa minusta rakastaa rentoutumista ja uusien asioiden kokeilemista silkasta ilosta.

Aikuisviihteen kulutus lisääntynyt korona-aikana: 22-vuotias Milla kertoi MTV Uutisille, miksi lataa rohkeita kuvia nettiin.

Aikuisviihteen kulutus lisääntynyt korona-aikana: 22-vuotias Milla kertoo MTV Uutisille, miksi lataa rohkeita kuvia nettiin 5:50

Lue myös:

    Uusimmat