Katiana julkaisi 14 sekunnin videon ja tienasi 20 000 euroa "Minua kiusattiin aina suurista rinnoistani, joten nyt olen vain onnellinen..."

Isorintainen Katiana opetti faninsa hyppäämään – ja yllättyi pian julkaisemansa videon suosiosta. 

Somevaikuttaja Katiana Kay kertoo tienanneensa suuren summan videolla, jolla yksinkertaisesti hyppää ylös-alas, kertoo Yahoo.

"Minua kiusattiin aina suurista rinnoistani, joten nyt olen vain onnellinen"

Amerikkalainen 18-vuotias Katiana julkaisee kahdella eri TikTok-tilillään videoita, joissa opettaa faneilleen asioita heidän pyynnöstään. Itseään "kotinäyttelijättäreksi" kuvaavalla naisella on erilaisilla sometileillään satoja tuhansia seuraajia.

Videoiden idea ei suinkaan ole oikeasti opetella asioita; sen sijaan Katiana vetää yleensä katsojan huomion rintoihinsa videon aikana.

– Minua kiusattiin aina suurista rinnoistani, joten nyt olen vain onnellinen, kun ihmiset pitävät niistä, Katiana sanoo.

"Ajattelin, että olisi koomista tehdä siitä TikTok-video"

Suosiota keränneellä hyppyvideollaan Katiana kertoo, että on "suuren kysynnän vuoksi" päättänyt opettaa katsojat hyppäämään. Tämän jälkeen hän kertoo, miten oikeaoppinen hyppy tehdään, ja myös näyttää esimerkkiä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Katiana myöntää, että videon oli tarkoituskin olla seksikäs. Naisen mukaan kuvaustilanne ei vaatinut häneltä suurtakaan panostusta.

– Ihmiset pyytävät aina kommenteissa minua hyppäämään, tietenkin siksi, että näkisivät rintojeni hyllyvän. Joten ajattelin, että olisi koomista tehdä siitä TikTok-video, hän kuvailee.

Hyppyvideon suosio yllätti

Videon suosio kuitenkin yllätti Katianan: sillä on jo yli viisi miljoonaa näyttökertaa. Katsojat olivat toiveensa toteuttamisesta innoissaan.

– Kiitti, nyt osaan hypätä, yksi katsoja vitsaili.

Hyppyvideo toi epäsuorasti tuhansien dollareiden tulot

Katiana myy sisältöjä myös OnlyFans-sivustolla. Daily Starin mukaan hyppyvideo toi hänelle tuhat uutta, maksavaa asiakasta.

Katiana laskeekin tienanneensa 14 sekunnin hyppyvideollaan noin 25 000 dollaria, eli käsittämättömät 20 000 euroa.

Katiana. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tehnyt myös lisää pomppuvideoita

Koska hyppääminen osoittautui suosituksi, Katiana on tehnyt lisää saman aihepiirin videoita. Hän on esimerkiksi tehnyt "katsojien pyynnöstä" X-hyppyjä ja hyppinyt hyppynarulla.

Viattoman oloinen, lapsekkaalla äänellä puhuva Katiana kertoo saavansa katsojiltaan myös kysymyksiä siitä, onko hän "tyhmä". Osa faneista kuitenkin kirjoittaa, että nainen vain esittää "stereotypistä blondia" ja selvästi hän tietää, mitä on tekemässä.

"Kannustan ihmisiä panemaan puhelimensa pois"

Vaikka Katiana tekee runsaasti erilaisia somesisältöjä, hän muistuttaa, ettei sosiaalisessa mediassa kannata viettää liikaa aikaa.

– Jos on sosiaalisessa mediassa koko päivän, vertaa itseään ja elämäänsä jatkuvasti muihin. Vertailu tappaa onnen, Katiana sanoo.

– Siksi kannustan ihmisiä panemaan puhelimensa pois. He ovat onnellisempia, kun viettävät aikaa ystävien, perheen ja rakkaiden kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat