Huiman voimatuloksen alkuvuodesta tehnyt kiekkojätti hamuaa Kuortaneella kenttäennätystä: "Olen vahva, mutta tekniikka on ollut vähän..."

Antero Mertaranta käy läpi täydessä vauhdissa olevaa yleisurheilukautta – suomalaiset tehneet alkukaudella kovia tuloksia 17:43
Videolla Antero Mertaranta käy läpi kuluvaa yleisurheilukautta.

Yleisurheilun Kuortaneen gp-kilpailun kisajärjestäjät ovat ladanneet kovat odotukset miesten kiekonheiton kenttäennätyksen rikkomiseksi. Liettuan Vaclavas Kidikasin kiskaisema kenttäennätys 65,94 on pitänyt jo 30 vuotta, mutta lauantaina sen pitäisi jäädä historiaan, kun yleisurheiluareenalle astuu Ruotsin kiekkotähti Daniel Ståhl.

Ståhl on rikkonut tälläkin kaudella jo 70 metrin rajan, joten ennätyksen pitäisi olla sujuvaa suomea puhuvalle ruotsalaiselle pelkkä suupala.

–  Kunto on hyvä. Olen vahva, mutta tekniikka on ollut vähän "fifty-fifty", mutta sekin alkaa tulla sieltä, Ståhl sanoi perjantai-iltana Kuortaneella.

Voimaharjoittelutuloksistaan Ståhl paljasti medialle yhden.

–  Tein tammikuussa 5x350 kiloa maastavedosta.

Suomen ja Ruotsin välinen sisärajavalvonta estää matkailun Ruotsista Suomeen ilman erityistä syytä. Ståhl ja keihäänheitossa tällä kaudella tuloksen 86,49 kiskaissut Kim Amb ovat Suomessa työnsä puolesta.

–  Olen tehnyt koronavirustestit ja tulos oli negatiivinen. Nyt on kiva olla Suomessa, Ståhl pelkisti.

Lue myös:

    Uusimmat