Arjan Leivontanurkan lettutestiryhmään osallistuneet jakoivat parhaat lettujen varioimisvinkkinsä. Nappaa ideat kotikeittiöön tai vaikka mökille!
Perinteiset letut hillolla, mansikoilla ja kermavaahdolla kruunaavat suomalaisten kesän. Joskus näitä klassikkoherkkuja kannattaa kuitenkin myös hieman varioida. Valmiista Lettu- ja vohvelitaikinasta syntyy helposti niin makeita jälkiruokaunelmia kuin suolaisia välipalojakin. Arjan Leivontanurkan lettutestiryhmäläiset kokeilivat Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoa kotikeittiöissään ja jakoivat parhaat vinkkinsä lettuherkkuihin. Makeihin lettuja uutta potkua saa vaikkapa kookosmaidosta ja mustikoista:
– Lettutaikinan sekaan vähän jäässä olevia mustikoita ja sit valmiin letun päälle kermaa. Nam sanon minä! - Anne, Karstula
– Osan nesteestä voi korvata kookosmaidolla ja kivennäisvedestä kannattaa kokeilla makuvesiä. Päällle vatkattava mansikanmakuinen kerma, makea mansikkarahka ja tuoteita mansikoita sekoitetaan keskenään. Sopii hyvin kookoksen maun kanssa yhteen - Leena, Helsinki
– Valmistin sellaisia Karibian henkeen tehtyjä lättyjä kookosmaitoon ja päälle Pina-Colada vaahtoa. Vielä karamellisoitu ananas päälle.Liekitin yhden lättysetin brandyllä. Ne oli loistavia. - Timo, Akaa



