Huhut vauvasta yltyvät – One Direction -hurmurista isä?

Useat lehtitiedot kertovat, että hittibändi One Directionin tähti Louis Tomlinson on saamassa perheenlisäystä. 

People-lehden tietojen mukaan Tomlinson olisi odottamassa vauvaa Los Angelesissa asuvan stylistin Briana Jungwirthin kanssa. Asiaa ei kuitenkaan ole vielä virallisesti vahvistettu.

– Louis on onnellinen ja odottaa isäksi tuloa innoissaan. Hän uskoo, että Brianasta tulee loistava äiti. Olihan tämä ensin yllätys, mutta hän ja Briana ovat erittäin läheisiä ystäviä ja tämä on tuonut heitä entistä enemmän yhteen, People-lehden haastattelema anonyyminä pysyvä henkilö väittää.

Tomlinson erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään Eleanor Calderista maaliskuussa. Laulaja bongattiin useilta treffeiltä pian eron jälkeen.

Jungwirthiin mies tutustui yhteisten ystävien kautta alkuvuodesta. Vaikka parivaljakko on tiiviisti tekemisissä toistensa kanssa, he eivät kuitenkaan virallisesti seurustele keskenään.

– He ovat molemmat todella onnellisia vauvasta, vaikkeivät seurustelekaan keskenään. Heidän ystävyytensä on todella vahva, People-lehden haastattelema lähde kuvailee.

Lähipiirin jäseneksi itseään tituleeraava lähde väittää myös, että hittibändin jäsen olisi jopa etsinyt asuntoa läheltä Jungwirthiä, ja olisi lentänyt ympäri maailmaa ollakseen hänen mukanaan vauvan ultraäänikuvauksessa.

Lue myös:

    Uusimmat