"Huhut tulevat Englannista" – Valtteri Bottaksen asemasta Mercedeksellä voimakasta tekstiä

3:55
Video: Valtteri Bottas ja George Russell kolaroivat rajusti Imolan GP:ssä – brittikuski kävi kuumana.

Saako Valtteri Bottas jatkaa ensi vuonna Mercedeksellä? Tuleeko George Russell tilalle? Huhumyllyn pyöriessä vinhana entinen F1-kuski Marc Surer tekee mielipiteensä selväksi.

Bottas on ajanut Mercedeksellä vuodesta 2017, mutta vuosi toisensa perään hänen tulevaisuudestaan on riittänyt spekulaatiota.

Kahdeksatta maailmanmestaruuttaan tällä kaudella tavoitteleva Lewis Hamilton on ilmaissut halunsa jatkaa Mercedeksen ohjaimissa, mutta ensi vuoden toisen paikan uskotaan olevan Bottaksen ja Williamsilla ajavan brittikuskin, Mercedeksen junioriohjelmaan kuuluneen George Russellin välinen taistelu. Russell ajoi viime vuonna Sakhirin GP:ssä Bottaksen rinnalla Mercedeksellä loistokkaasti, kun Hamilton oli saanut koronavirustartunnan.

– Huhut George Russellista toisena kuljettajana tulevat Englannista, totta kai, Surer sanoi Sport1:lle.

F1-sarjassa 1979–1986 ajanut sveitsiläinen Surer katsoo, että kuljettajanvaihdos vahingoittaisi Mercedestä.

– Miksi? Koska Bottas on hyvä vedenkantaja.

– Hän auttaa Hamiltonia. Voitte nähdä Red Bullilla, miten vaikeaa on löytää hyvä kakkoskuski. Bottas on paras numero 2, paras vedenkantaja.

Surer tosin myöntää, ettei Bottas lyö alituiseen mahtisuorituksia pöytään.

– Häntä kritisoidaan kaiken aikaa, koska hän voittaa kisan silloin tällöin, mutta hänellä on paksu nahka. Hyvänä päivänä hän on lyömätön, ja sitten hän ei pysty tekemään sitä seuraaviin viiteen kisaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja