Huhut kiihtyvät: Onko Geri Halliwell eronnut?

Huhujen mukaan Geri Halliwell on eronnut poikaystävästään lähes kahden ja puolen vuoden seurustelun jälkeen.

Kenties se, että Geri Halliwell juhli syntymäpäiviään ilman miestään viime viikonloppuna oli paljastava merkki siitä, ettei tilanne kotona ollut kovin ruusuinen. Entinen Spice Girls -tähti juhlisti 39. ikävuottaan naispuolisten ystäviensä kanssa lauantai-iltana, mutta poikaystävää, brittiaristokraatti Henry Beckwithiä, 32, ei näkynyt mailla halmeilla.

Huhujen mukaan seitsemän vuoden ikäero vaivaa lopulta yhden lapsen äitiä liikaa: hän haluaa asettua aloilleen, kun taas Beckwith jatkaa juhlimista.

– Geri tajusi, ettei asiat menneet Henryn kanssa hyvin. Ikäero tarkoitti sitä, että hänen katseensa vaelsi muihin naisiin ja hän oli kiinnostunut lähinnä juhlimisesta. Geri ei luota häneen, lähde paljasti The Sun -lehdelle.

Henry Beckwith on seurapiirijulkkis Tamara Beckwithin serkku ja miljonääri Sir John Beckwithin poika. Viime vuonna hänet kuvattiin poistumassa yökerhosta toinen nainen käsipuolessaan, mutta Halliwell antoi tämän anteeksi. Sisäpiiristä juorutaan, ettei mies halua olla aviomies tai isähahmo Halliwellin viisivuotiaalle Bluebell-tyttärelle, joka hänellä on edellisestä suhteestaan ohjaaja Sacha Gervasin kanssa.

Halliwellin edustaja on kieltäytynyt kommentoimasta asiaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja