Huhut aseistautuneesta henkilöstä levisivät – Netflixin työntekijöitä evakuoitiin

Netflixin pääkonttorin edessä huhuttiin olevan aseistautunut henkilö.

Suoratoistopalvelu Netflixin Los Angelesin pääkonttori joutui keskeyttämään toimintansa torstaina uhkaavan tilanteen vuoksi.

Sosiaalisessa mediassa levisi torstaina iltapäivällä väite, jonka mukaan rakennuksen ulkopuolella on aseistautunut henkilö. Lähteiden mukaan työntekijöitä neuvottiin pysymään aloillaan ja pysyttelemään etäällä ikkunoista. Yksi rakennuksista evakuoitiin.

Los Angelesin poliisi otti epäillyn kiinni. Poliisin mukaan epäilty sanoi kantavansa asetta, mutta minkäänlaista asetta ei ole löydetty, eikä loukkaantumisia ole raportoitu.

Poikkeustilanne oli ohi muutamaa tuntia myöhemmin. Netflix julkaisi työntekijöilleen tiedotteen, jonka mukaan syytä huoleen ei ole.

– Saimme vihjeen mahdollisesta viranomaisoperaatioista. Poliisi jatkaa etsintää alueella varmuuden vuoksi. Työntekijämme eivät ole välittömässä vaarassa eikä heihin kohdistu uhkaa. Voitte jakaa tämän tiedon vapaasti läheistenne kanssa.

Netflixiltä vahvistettiin, että työntekijöitä evakuoitiin kadun toisella puolella. Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli väärä hälytys.

– Olemme nyt saaneet poliisilta tiedon, että kaikki on kunnossa. Tontilla ei koskaan ollut aseistettua henkilöä, kertoi Netflixin tiedottaja Don Halcombe lausunnossaan medialle.

Lue myös:

    Uusimmat