Huh huh! Täysin ällistyttävä arvio 53-vuotiaasta Mike Tysonista: "Kuin 21–22-vuotiailla jätkillä"

Arvovaltaiset tahot ovat viime aikoina kuin kilvan heittäneet kehiin kovia arvioita 53-vuotiaan nyrkkeilylegenda Mike Tysonin nykykunnosta. Nyt kiuasta kuumentaa isolla kauhallisella Tysonin iskuja tuoreeltaan vastaanottanut valmentaja Rafael Cordeiro.

Tyson on viestinyt aikeistaan palata nyrkkeilemään kolmen tai neljän erän hyväntekeväisyysotteluita, ja on kaikesta päätellen tosissaan. Tapetille on noussut tuore videopätkä, jossa rautanyrkki antaa näytteen lujasta lyömisestään nopealla frekvenssillä. Tyson lyö pistehanskoihin, jotka ovat valmentaja Cordeiron kädessä.

– Hän ei ole lyönyt pistehanskoihin lähes 10 vuoteen, joten en odottanut näkeväni sitä, mitä näin. Näin miehen, jolla on sama nopeus ja sama voima kuin 21–22-vuotiailla jätkillä, Cordeiro sanoi ESPN:lle.

Cordeiro tunnetaan parhaiten työstään vapaaottelun parissa, mutta hän on treenauttanut Tysonia nyt jo kolmen viikon ajan. Cordeiro alleviivaa, että kenen tahansa, joka hyppää kehään 2020-vuoden Tysonin kanssa, täytyy olla "hyvä jätkä sparratakseen Mikeä".

– Kuten olen sanonut aikaisemmin, hän on 53-vuotias, mutta keskittyessään ja kehään astuessaan hän muuttuu.

Cordeiro uskoo, että vuoteen 2005 ammattilaisuransa lopettanut Tyson pystyisi tekemään menestyksekkään paluun kuudessa kuukaudessa.

– Se ei ole vitsi, Cordeiro sanoi ja lisäsi, että on enemmänkin myöhemmin mahdollisesti julkaistavaa videokuvaa, joka osoittaa Tysonin voimia, nopeutta ja "kaikkea".

Mutta voisiko Tysonilla olla haluja hyväntekeväisyyttä isompaan paluuseen?

– En tiedä, mutta voin kertoa, että jos hän haluaa tehdä jotain tulevaisuudessa, tulemme olemaan siihen valmiita 100-prosenttisesti.

Cordeiro väläytti myös mielenkiintoista skenaariota.

– Voisitteko kuvitella kolmannen ottelun Evander Holyfieldia vastaan?

Ja pelkkää sattumaako? Holyfield julkisti juuri sosiaalisessa mediassa tekevänsä paluun kehään hyväntekeväisyysotteluihin.

Lue myös:

    Uusimmat