Huh huh: Renault'lta rajua trollausta Max Verstappenille

Red Bullin F1-kuljettaja Max Verstappen on pitkin kautta tuonut ilmi tyytymättömyyttään Renault'n moottoreihin. Renault on päättänyt maksaa potut pottuina viikonloppuna käytävän Brasilian GP:n kisaennakossaan.

Videolla Max Verstappen tölväisee Renault'ta Meksikossa.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 14.55 ja 18.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 15.55, aika-ajo klo 18.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Verstappenilta on nähty useita voimakkaita purkauksia, jotka ovat kohdistuneet Renault'n voimayksikköihin. Renault on päättänyt tulittaa hollantilaiskuskia tämän valitusten määrästä, kun formulasirkus siirtyy Meksikon Mexico Citystä Brasilian Interlagosiin. 

– Juhlan ilmapiiri on yksi samankaltaisuus Meksikon ja Brasilian välillä, ja toinen on asukkaiden määrä kahdessa isäntäkaupungissa, Renault'n ennakossa alustetaan.

– Näiden yhdistetyllä 20 miljoonan väkiluvulla, mikä saattaa tai ei saata olla vastaava sen kanssa, miten monta kertaa Max Verstappen on valittanut jostain tällä kaudella, nämä peräkkäiset kisat ovat fyysisesti valtavia, Renault jatkaa.

Kaksi kisaa tällä kaudella voittanut Verstappen on MM-sarjassa viidentenä 216 pisteellään. Ensi vuonna hänen ei tarvitse enää Renault'n moottoreista huolehtia, sillä Red Bull siirtyy käyttämään Hondan myllyjä. Red Bullin sisartalli Toro Rosso on käyttänyt Hondan koneita jo tällä kaudella.

Lue myös:

    Uusimmat