Hugh Grant ryöstettiin – pyysi apua sosiaalisesta mediasta hellyttävällä tavalla: "Voisitteko yrittää suostutella heitä"

Hugh Grant kääntyi sosiaalisen median puoleen jouduttuaan ikävän varkauden kohteeksi.

Näyttelijä Hugh Grant on joutunut ikävähköön tilanteeseen. Näyttelijä ilmoitti sunnuntain 13. tammikuuta Twitter-tilillään, että joku oli murtautunut hänen autoonsa. 

Tällaisia vastoinkäymisiä sattuu toisinaan itse kullekin, mutta tapaus oli erityisen ikävä Grantille, joka menetti varkaudessa tärkeää omaisuuttaan. Kyseessä ei ollut raha tai minkäänlainen arvoesine, vaan Grantin tuoreimman työn käsikirjoitus sekä hänen lastensa sairasvakuutuskortit. 

Grant kääntyi ahdingossaan sosiaalisen median puoleen ja kysyi seuraajiltaan Twitterissä, olisiko mitenkään mahdollista, että kukaan tietäisi tästä kurjasta varkaudesta jotain. 

– Mikäli epätodennäköisestä mahdollisuudesta huolimatta kukaan tietää, kuka murtautui autooni tänä iltana ja varasti laukkuni, voitteko yrittää suostutella heitä palauttamaan ainakin käsikirjoitukseni. Monen viikon edestä muistiinpanoja sekä ideoita. Sekä kenties lasteni sairasvakuutuskortit, Grant kirjoitti Twitter-tilillään lisäten julkaisuun tuotantoyhtiön osoitteen, johon käsikirjoituksen voisi palauttaa. 

Grant ei täsmentänyt, minkä työn käsikirjoitus joutui varkauden kohteeksi. Miehen tiedetään työskentelevän tällä hetkellä ainakin Guy Ritchien ohjaamassa elokuvassa Toff Guys sekä näyttelijä Nicole Kidmanin rinnalla HBO:n sarjassa The Undoing.

Toistaiseksi Grantin avunpyynnöt eivät ole tuottaneet tulosta, mutta historia on osoittanut moisten ponnistelujen joskus olleen palkitseviakin. Esimerkiksi Mark Ruffalo hukkasi reppunsa marraskuussa, mikä lopulta löysi tiensä takaisin omistajalleen sen jälkeen, kun näyttelijä oli kysellyt sen perään Twitterissä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja