HS: Anni Vuohijoen epäillään häirinneen Leijonien varapelaajaa olympialaisissa

Painonnostaja Anni Vuohiijoen epäillystä epäasiallisesta käytöksestä Pekingin olympialaisissa on saatu uutta tietoa. Helsingin Sanomien mukaan Vuohijoen epäillään käyttäytyneen häiritsevästi Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen varapelaajaa kohtaan.

– Saamamme tiedon mukaan kukaan pelaajista ei ole kokenut olympialaisissa epäasiallista käytöstä tai seksuaalista häirintää, Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela sanoi.

Maanantaina Helsingin Sanomat uutisoi, että epäillyn häirinnän kohteena olikin maajoukkueen varapelaaja. Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen vahvisti tiedon lehdelle. Nurmisen mukaan pelaajat eivät itse olleet kokeneet tulleensa häirityksi.

– Asiasta on nostettu epäily. Pelaajat eivät ole kohdanneet häirintää. Pelaava joukkue on elänyt kisakylässä omassa kuplassaan, Nurminen sanoi HS:lle.

HS:n mukaan varapelaajat asuivat Pekingissä jonkin aikaa samassa hotellissa, jossa myös Vuohijoki majoittui. Vuohijoki oli Pekingissä Olympiakomitean edustajana ja Olympiakomitean kustantamalla matkalla. Hän ilmoitti viime viikolla eroavansa Olympiakomitean hallituksesta.

Lue myös:

    Uusimmat