Hovioikeuden tuomari haukkui professoria "tenukepiksi" – pyytää nyt anteeksi: "En ala kesälomafiiliksissä tehtyjä twiittejä selittelemään"

Hovioikeusneuvos Eero Nikkarinen on pyytänyt anteeksi prosessioikeuden professori Mikko Vuorenpäältä, jota hän viime viikolla Twitterissä kutsui muun muassa "kusisaappaaksi".

Kiivas keskustelu Nikkarisen ja Vuorenpään välillä kesti useita tunteja, ja sen aikana Nikkarinen muun muassa kyseenalaisti Vuorenpään tutkintoa, syytti häntä rasismista sekä naisvihasta ja kutsui tätä muun muassa ”tenukepiksi” ja ”kusisaappaaksi.”  

Nyt Nikkarinen on esittänyt anteeksipyyntönsä ja tehnyt sen niin ikään Twitterissä. 

– Vilpiton anteeksipyyntöni professori Mikko Vuorenpäältä. Vaikka olen eri mieltä edelleen hänen twiiteistään ja valitsemastaan tyylilajista, oli valitsemani tyylilaji asiaton ja törkeä, Nikkarinen kirjoitti. 

Nikkarinen sanoo tviitissään, ettei julkisessa keskustelussa saisi esittää hänen käyttämiään herjauksia ja solvauksia.

– Siispä pyydän nöyrimmin anteeksi, enkä ala kesälomafiiliksissä tehtyjä twiittejä sen kummemmin selittelemään.

Nikkarinen kertoo poistaneensa osan tviiteistä, jotka saattaisivat ylittää kunnianloukkauksen rajan. Hän myös uskoo, että hänen työnantajaltaan on tulossa jonkinlainen sanktio. 

Kuka voittaa huutokilpailun somessa? Uutuuskirja Öyhökratia paneutuu kärkkääseen sosiaalisen median käyttäytymiseen:

Kuka voittaa huutokilpailun somessa? Uutuuskirja Öyhökratia paneutuu kärkkääseen sosiaalisen median käyttäytymiseen 9:28


Lue myös:

    Uusimmat