Honor Play myyntiin Suomessa 15. elokuuta – älypuhelin Kirin 970 -järjestelmäpiirillä 349 euron hintaan

Huawein sisarbrändi Honor tuo Suomessa myyntiin uuden Honor Play -älypuhelimensa, jossa on panostettu pelaamiskokemukseen.

Kiinassa kesäkuun alussa julkistettu Honor Play tulee Suomessa myyntiin keskiviikkona 15. elokuuta 349 euron hintaan. Värivaihtoehtoja ovat musta, sininen ja violetti.

Honor Play -puhelimessa on sen nimen mukaisesti panostettu pelikokemukseen. Tämä tapahtuu muun muassa uudella GPU Turbo -ominaisuudella, joka tehostaa grafiikkasuorittimen toimintaa jopa 60 prosentilla. Tehostuneen toiminnan myötä huipputehoa voidaan käyttää pidempään ilman yhtä suurta laskua akunkestossa. Honorin mukaan GPU Turbo pienentää koko järjestelmäpiirin tasolla virrankulutusta 30 prosentilla.

Järjestelmäpiirinä Honor Playssa on Huawei- ja Honor-huippupuhelimista entuudestaan tuttu Kirin 970, joka tulee nyt edullisempaan hintaluokkaan. Honor Playn voi mieltää edullisemmaksi pelipuhelimeksi kilpailevien Asus ROG Phonen, Razer Phonen ja Xiaomi-taustaisen Black Sharkin rinnalla.

Honor Play tukee myös ”4D-pelaamista”, joka tarkoittaa puhelimen osaavan havaita peleissä muun muassa ammuskelun, räjähdykset ja iskut ja reagoida niihin värisemällä. Mukana on myös virtuaalinen 7.1 Histen 3D -tilaäänituki.

Alumiinirakenteinen Honor Play on varustettu 6,3 tuuman kokoisella näytöllä 2280×1080 pikselillä eli 19:9-kuvasuhteella. Näytön yläreunassa on lovi etukameralle ja muille komponenteille. Puhelimen näytössä kerrotaan olevan myös erityinen heijastuksia vähentävä kalvo, jonka pitäisi parantaa pelikokemusta valaistuissa olosuhteissa.

Muita ominaisuuksia ovat 3 750 milliampeeritunnin akku, muistikorttipaikka, kaksoiskamera takana (16 Mpiks. f/2,2 + 2 Mpiks. f/2,4) sekä 16 megapikselin etukamera (f/2,0) sekä 4G LTE / Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac / Bluetooth 4.2 -yhteydet. Puhelin osaa älykkäästi vaihtaa Wi-Fi- ja mobiiliverkkoyhteyden välillä pitäen pelatessa tärkeän yhteyden jatkuvasti päällä. Käyttöjärjestelmäversiona on Android 8.1 Oreo uudella EMUI 8.2 -ohjelmistolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja