Hollywoodin nopeimmat avioerot – muistatko nämä?

Katie Holmesin ja Tom Cruisen avioero on edennyt nopeaa vauhtia. Muistatko vielä näiden Hollywood-tähtien nopeat avioerot?

Pian Katie Holmesin miehestään Tom Cruisesta oli eropaperit jo allekirjoitettu ja toimitettu eteenpäin. Niissä sovittuja yksityiskohtia ei ole vielä tiedossa, mutta Holmesin asianajaja kiitti Cruisen asianajajia ammattimaisuudesta ja ahkeruudesta, joka auttoi nopeuttamaan päätöstä. Muistatko vielä nämä Hollywoodin nopeat avioerot?

Brad Pitt & Jennifer Aniston

Kerran Hollywoodin unelmaparina pidetyt näyttelijät Brad Pitt ja Jennifer Aniston päättivät viisi vuotta kestäneen avioliittonsa vuonna 2005. Aniston haki eroa saman vuoden maaliskuussa ja paperit oli allekirjoitettu ja hoidettu eteenpäin lokakuuhun mennessä. Eron jälkeen Pitt alkoi seurustella näyttelijä Angelina Jolien kanssa. Seitsemän vuotta yhtä pitänyt pari . Aniston näyttelijä Justin Therouxin kanssa.

Jennifer Lopez & Chris Judd

Alle vuoden avioliiton jälkeen Jennifer Lopez haki avioeroa vähemmän tunnetusta näyttelijämiehestään Chris Juddista heinäkuussa 2002. Tammikuuhun mennessä ero oli selvä ja Judd sai huhujen mukaan erossa noin 12 miljoonaa euroa. Kuukausia myöhemmin Lopez vastaanotti vaaleanpunaisen timanttisormuksen näyttelijä Ben Affleckilta, mutta pari ei ehtinyt naimisiin asti. Tätä nykyä Marc Anthonyn ex-vaimo seurustelee taustatanssijansaCasper Smartin kanssa.

Scarlett Johansson & Ryan Reynolds

Moni toivoi näkevänsä, kuinka suloisia lapsia tämä kaunis vuonna 2008 avioitunut Hollywood-pari olisi saanut. Ryan Reynolds haki eroa Scarlett Johanssonista joulukuussa 2010 ja ero oli selvä heinäkuussa 2011. Johanssonin tämänhetkinen poikaystävä on mainosalalla työskentelevä Nate Taylor. Sittemmin sinkkuna viihtyneen Reynoldsin huhutaan tapailevan näyttelijä Blake Livelya.

Marc Anthony & Dayanara Torres

Jennifer Lopezin ex-miehenäkin tunnettu, laulaja Marc Anthony avioitui Miss UniversumiDayanara Torresin kanssa Las Vegasissa vuonna 2000. Pari erosi kesällä 2002, mutta uusi vihkivalansa saman vuoden joulukuussa. Tammikuussa 2004 pari erosi uudelleen ja virallisesti ero astui voimaan saman vuoden kesäkuussa. Vain alle viikon kuluttua virallisesta erosta Antohny avioitui Lopezin kanssa. Nykyään hän seurustelee Lopezin lailla itseään reilusti .

Sandra Bullock & Jesse James

Vuonna 2010 näyttelijä Sandra Bullock palkittiin Oscarilla roolisuorituksestaan elokuvassa Elämä pelissä. Aviomies Jesse James, jota hän puheessaan kiitti, olikin ja useammassa suhteessa eri naisten kanssa tämän selän takana. Bullock haki eroa Jamesista huhtikuussa 2010 viiden avioliittovuoden jälkeen ja ero oli selvä jo kesäkuussa. Yhdessä miehensä kanssa ennen eroa adoptioprosessin aloittanut Bullock on nyt poikansa Louis BardonBullockin yksinhuoltaja.

Britney Spears & Jason Alexander

Pop-tähti Britney Spears ja Jason Alexander olivat lapsuudenystäviä. He päättivät mennä naimisiin tammikuussa 2004 pikaisessa seremoniassa Las Vegasissa. 55 tuntia kestänyt avioliitto oli pian mitätöity, Spearsin kuitattua tapahtuneen olleen "liian pitkälle mennyt vitsi". Nykyään Spears miesystävänsä Jason Trawickin kanssa.

Amy Winehouse & Blake Fielder-Civil

Vaikka Blake Fierdel-Civilin nimi oli tatuoitu laulaja Amy Winehousen rintaan, edesmenneen tähden aviomies haki eroa helmikuussa 2009 vankilasta vapauduttuaan – kahden avioliittovuoden jälkeen. Saman vuoden heinäkuussa avioero oli totta ja Winehouse pysyi naimattomana kuolemaansa asti heinäkuussa 2011.

Pamela Anderson & Kid Rock

Vain muutama kuukausi naimisiinmenon jälkeen Baywatch-tähti Pamela Anderson ja rokkari Kid Rock erosivat marraskuussa 2006. Vain kolme kuukautta sen jälkeen avioliitto oli virallisesti ohi. Muutama päivä eron jälkeen Anderson totesi, etteivät he "kuuluneet yhteen monellakaan tavalla".


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja