Pamela Anderson on vielä 45-vuotiaana todella kuuma pakkaus – katso kuvat!

Heinäkuun ensimmäinen päivä 45:n vuoden iän saavuttanut povipommi Pamela Anderson on yhä yhtä valmis näyttäytymään kirkkaanpunaisessa uimapuvussa kuin näytellessään 1990-luvulla hurjan suosion saavuttaneessa Baywatch-sarjassa.

Pamela Anderson, 45, on vielä 20 vuotta ensimmäisen näyttelemänsä Baywatch-jakson jälkeen rautaisessa bikinikunnossa.

Anderson kuuluu niiden maailmantähtien joukkoon, joille aika on armollinen. Vaikka näyttelijätär onkin myöntänyt avoimesti turvautuneensa jo vuosikymmeniä sitten ensimmäistä kertaa plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin, on upean ulkomuodon säilyttäminen vaatinut Andersonilta terveitä elämäntapoja ja kurinalaisuutta.

Anderson on tunnettu kasvissyönnistään. Näyttelijä ja malli ryhtyi kasvissyöjäksi hyvin nuorena nähtyään isänsä metsästämäänsä eläintä puhdistamassa. Sittemmin Anderson on ollut aktiivisesti mukana erilaisissa eläinsuojelujärjestöjen tapahtumissa. PETAn aktiivisena jäsenenä toimiva Anderson on vastustanut järjestön kampanjoissa erityisesti lihansyöntiä ja turkiksia.

Anderson oli yksi 1990-luvun ihailluimmista seksisymboleista. Anderson poseerasi ensimmäistä kertaa Playboyssa vuonna 1989. Pian lehden ilmestyttyä Anderson otti silikonirinnat, jotka muodostuivat hänen tavaramerkikseen. Tammikuussa 2007 Anderson teki historiaa poseeraamalla Playboyn kannessa peräti kahdettatoista kertaa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Lähde: Wikipedia

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja