Amy Winehousen äiti uskoo jälleensyntymiseen: Tyttäreni on nyt perhonen

Viime kesänä menehtyneen laulaja ja lauluntekijä Amy Winehousen äiti uskoo tyttärensä liitelevän onnellisena ilmassa perhosen muodossa.

Amy Winehousen äiti Janis Winehouse uskoo menehtyneen tyttärensä syntyneen uudelleen perhosen muodossa.

– Sen tietäminen, että hän on yhä läsnä antaa minulle voimia, Janis Winehouse kertoo.

– Minä olen melko varma, että hän on palannut tänne perhosena, sillä hän rakastaisi lentämisen suomaa vapautta, laulajattaren äiti kertoo.

Ajatus siitä, että hänen tyttärensä olisi syntynyt uudestaan maailmaan perhosen muodossa syntyi Winehousen hautajaisissa. Menehtyneen laulajattaren isän pitämän muistopuheen aikana paikalle lensi kaunis perhonen.

Mitchin pitäessä muistopuhetta perhonen lensi sisälle. Uskoakseni se oli punainen amiraali, sillä kun ne sulkevat siipensä, ne näyttävät mustilta, Janis arvioi.

– Perhonen laskeutui Kelly Osbournen olalle ja lensi sen jälkeen Mitchin ympärillä, Janis Winehouse muistelee.

Amy Winehousen äiti uskoo tyttärensä antaneen hänelle merkkejä läsnäolostaan aiemminkin. Pian tyttärensä kuoleman jälkeen pöydälle leijaillut höyhen muistutti Janis Winehousea hänen tyttärestään.

– Odotellessamme JFK:n lentokentällä New Yorkissa pian hänen kuolemansa jälkeen kesken ruokailun hänen kappaleensa lähti soimaan ja höyhen leijaili pöydällemme, Janis muistelee.

Lähde: Contactmusic

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja