Hollywood-tähden hurja muodonmuutos

Jonah Hill sai tehtäväkseen siirtyä Superbadista supertimmiksi. Mies karisti huikean määrän kiloja uutta elokuvarooliaan varten.

Pulleasta kropastaan tunnettu, Superbad-elokuvassakin näytellyt Jonah Hill sai tehtäväkseen pudottaa painoa uutta elokuvaansa varten. Ennen kuin hän voi taistella rikollisuutta vastaan elokuvassa 21 Jump Street, hänen täytyy päästä eroon liikakiloistaan.

27-vuotias 174-senttinen tähti halusi pudottaa 14 kiloa ennen kuin elokuvan kuvaukset huhtikuussa alkavat. 21 Jump Street perustuu samannimiseen 80-luvulta tuttuun hittisarjaan, jossa näytteli myös Johnny Depp.

– Hill aloitti dieetin elokuvan tähden, mutta ensin hän vain sai lisää painoa. Lopulta hän meni ravintofysiologin ja valmentajan juttusille, Hillin kaveri kertoo Us Weeklylle.

Helmikuun lopussa Hill osallistui varainkeräysgaalaan Beverly Hillsissä uudessa solakoituneessa olemuksessaan.

– Nyt hän näyttää paremmalta ja tuntee olonsa paremmaksi, kaveri hehkuttaa.

Hill tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa Superbad ja Keikkaa pukkaa.

– 21 Jump Street tulee olemaan komediaa toiminnalla höystettynä. Emme ole tekemässä mitään vakavaa Miami Vicen tyyliin. Elokuva ei kuitenkaan ole parodia. Se on hauska leffa, jossa on mukana paljon mahtavaa toimintaa ja siinä on kunnon tarina, Hill kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja