Hoikistunut Helena Ahti-Hallberg keräsi kehuja Tanssii Tähtien Kanssa -julkistustilaisuudessa – Mikko Leppilammelta ylistävä kommentti suorassa lähetyksessä

3:13
Sehän tuli puskista! Kuuntele Leppilammen ylistävä kommentti suorassa lähetyksessä.

Tanssituomari Helena Ahti-Hallberg edusti hoikistuneena Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman julkistustilaisuudessa torstaina.

Suomen suurin ja kaunein viihdeohjelma Tanssii Tähtien Kanssa tulee jälleen. Tanssiparit paljastettiin torstaina 6.8. suorassa lähetyksessä Hotelli Kämpissä Helsingissä.

Tanssituomarina jo vuosia toiminut Helena-Ahti Hallberg edusti tilaisuudessa hoikistuneena. Vaaleanpunaiseen mekkoon pukeutunut Ahti-Hallberg sai kehuja suorassa lähetyksessä ohjelman juontaja Mikko Leppilammelta.

– Täytyy sanoa, että aivan kuin olisit treenannut tanssiopettajan rooliin, sillä näytät todella upealta, Leppilampi kehui. 

Ahti-Hallberg aloitti kuntoprojektinsa jo viime kesänä. Tuolloin hän kertoi pudottaneensa jopa 10 kiloa painoa pois.

– Suurin muutos on ollut, että sain jättää nelikymppisestä asti käyttämäni verenpainelääkkeet pois. Olisin tosi hölmö, jos antaisin kilojen tulla takaisin. Olisi hankalampi liikkua ja joutuisin takaisin lääkitykselle, hän kertoi 2019 marraskuussa. 

Ahti-Hallberg opettaa päivätyönään tanssia. Motivaation laihduttamiselle hän sai nähtyään oppilaiden kuvaaman videon, jossa hän opettaa koreografiaa.

– Katsoin, että tuo tanssilattialla pyörivä en ole minä. Painoin lähes 64 kiloa – olin isoimmassa kunnossa, mitä olen koskaan ollut. Painoin enemmän kuin synnyttämään mennessäni, joten oli aika huolestua.

Pian starttaavalla Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella on tanssipareja ensimmäistä kertaa peräti 12, ja jokaisella heistä on vain yksi päämäärä – valloittaa tanssituomarien ja katsojien sydämet. 

Mukana tulevalla kaudella ovat Touko Aalto, Jare Brand, Jukka Hildén, Janina Fry, Niklas Hagman, Shirly Karvinen, Kristiina Halttu, Jesse Markin, Minna Parikka, Mmiisas, Virpi Sarasvuo ja Sami Sykkö

Ohjelman juontajina jatkavat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa tietysti Sami Pitkämö orkestereineen. Orkesteri saa tällä kaudella kolmannen solistin, Antti Koivulan, Sami Pitkämön ja Johanna Förstin rinnalle.

Odotettavissa on onnistumisia, pettymyksiä ja ennen kaikkea suuria tunteita, kun tähtiparit ylittävät itsensä viikko toisensa jälkeen uuden studion tanssiparketilla. Pakkaa sekoittavat tälläkin kaudella ennennäkemättömät käänteet, jotka korottavat panoksia. Ohjelman suorien lähetysten määrä lisääntyy entisestään, ja jaksoja on tällä kaudella 14. Jo kolmatta kertaa TTK yhdistää voimansa Roosa nauha -kampanjan kanssa. Sen kunniaksi tullaan nauttimaan yhdestä spesiaalista hyväntekeväisyyslähetyksestä sunnuntaina 1.11. 

Uudet Tanssii Tähtien Kanssa -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla lauantaina 5.9. klo 19.30 nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja