HJK:n murheellinen tilasto sai voitosta huolimatta jatkoa – fanipäädyltä selvä viesti: ”Koskela ulos”

Helsingin Jalkapalloklubi avasi Mestarien liigan karsintaurakkansa voitokkaasti, kun se kaatoi 1-0-lukemin kotikentällään pohjoisirlantilaisen Larnen. 

Ottelun ainoa osuma nähtiin heti ensiminuuteilla Topi Keskisen murtauduttua boksin sisälle. Keskinen kaadettiin ja pallo laitettiin rangaistuspilkulle. Bojan Radulovic pääsi kokeilemaan pilkun antamista kahdesti, sillä se jouduttiin uusimaan ensimmäisen suorituksen jälkeen. Serbialaiskärki laittoi pallon maaliin molemmilla kerroilla, joten HJK siirtyi 1-0-johtoon.

Maalintekopaikat olivat tiukassa HJK:n ja Larnen osalta. Kotijoukkue HJK sai tilastojen mukaan viisi maalintekopaikkaa ja vierasjoukkue Larne kolme. Lisämaaleja ei ottelussa nähty, joten HJK lähtee yhden maalin etumatkalta ensi viikon keskiviikkona Pohjois-Irlannissa pelattavaan toiseen osaotteluun.

HJK:n murheellinen maalintekotilasto sai voitosta huolimatta jatkoa. Joukkue on tehnyt viimeisessä kymmenessä ottelussa kahdeksan maalia, joista vain neljä on tullut pelitilanteesta. Neljä muuta osumaa ovat rangaistuspotkuosumia. 

Kotijoukkueen kannattajat eivät olleet tyytyväisiä omiensa suoritukseen. HJK-kannattajien fanipäädystä raikasi useamman kerran Koskela ulos -huudot viitaten päävalmentaja Toni Koskelaan. HJK:n ja Larnen toinen osaottelu pelataan Pohjois-Irlannissa 19. heinäkuuta klo 21.30.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat