HJK:lle pelottava vastus Mestarien liigan karsinnassa – kotistadion pahimmillaan liekeissä kuin sotatanner, Liverpoolkin kaatui viime kaudella

Helsingin Jalkapalloklubi eteni jalkapallon Mestarien liigan toiselle karsintakierrokselle, ja seuraava vastus on todella kova haaste.

HJK kaatoi färsaarelaisen Torshavnin yhteismaalein 5-2. Seuraava este Mestarien liiga -unelman edessä on serbialainen suurseura Crvena Zvezda, Suomessa paremmin tunnettu nimellä Belgradin Punainen tähti.

Perinteikäs seura on juhlinut maansa mestaruutta 30 kertaa ja Mestarien liigan edeltäjän Eurooppa-cupin seura voitti vuonna 1991.

Punainen tähti pelasi viime kaudella Mestarien liigan lohkovaiheessa ja otti yhden voiton: lopulta koko kilpailun voittanut Liverpool kaatui lohkopelissä 2-0.

Ottelupari alkaa Belgradista, mikä lisää HJK:lle vastustajan pelotusastetta. Punaisen tähden fanit ovat Euroopan pahamaineisimpien joukossa.

Laulu raikaa, kun soihdut ja savut palavat. Liverpool oli voittanut belgradilaiset kotonaan 4-0, mutta tappio tuli nimenomaan Belgradissa.

Otteluparin voittaja etenee Mestarien liigan karsinnan kolmannelle kierrokselle, häviäjä jatkaa euro-pelejään Eurooppa-liigan karsinnassa.

Ensimmäinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona 24.7. Belgradissa ja toinen osa 31.7. Helsingissä.

Lue myös:

    Uusimmat