Historian mieleenpainuvimmat huulimeikit – ota oppia tunnetuilta kaunottarilta!

Huulipuna on yksi suosituimmista kauneustuotteista kautta historian. Elokuvien kaunottaret ovat erottautuneet valkokankaalla elävän kuvan alkuajoista lähtien kauniiksi maalattujen huultensa ansiosta.

1. Marilyn Monroe ja punaiset huulet

Marilyn Monroe ja hänen punatut huulensa ovat yksi maailman tunnetuimmista mielikuvista. Vaalea valkokankaan lemmikki loi sensuellista tyylistään kuolemattoman. Jokainen nainen varmasti kadehtii näitä huulia!

2. Bette Davisin täydellisesti rajatut huulet

Mustavalkoisissa elokuvissa meikillä oli tärkeä rooli, ja sen tuli olla vahva sekä virheetön. 1930-luvulla uransa aloittaneen näyttelijän Bette Davisin huulet on rajattu täydellisesti kaarelle. Tiukka rajaus ei päästä pientäkään häivähdystä huulipunaa leviämään rajan toiselle puolelle.

3. Brigitte Bardot ja nude huulimeikki

Klassisen kaunottaren Brigitte Bardot'n nude huulimeikki on yllättävän moderni elokuvataiteen historiassa. Vaaleat huulet korostavat täydellisesti näyttelijättären viehättäviä, ruskeita silmiä. Tästä tyylistä kannattaa ottaa mallia tänä keväänä, jolloin nude on taas trendikästä.

4. Carolyn Bessette-Kennedy 1990-luvulla

Hillittyä lookia suosinut uranainen Carolyn Bessette-Kennedy toi klassisen huulimeikin jälleen muotiin 1990-luvulla. Aiemmin punaisella huulipunalla oli ollut maine tylsänä retrohuulipunana.

5. Marlene Dietrich elokuvassa Sininen enkeli

Sukupuoliroolirajoja rikkoneen näyttelijälegendan, Marlene Dietrichin, huulet ovat valkokankaalla vuonna 1930 elokuvassa Sininen enkeli tummaakin tummemmat. Väri on rohkean ja intensiivisen naisen valinta.

6. Sophia Loren 1960-luvulla

1960-luvulla vaikuttanut Sophia Loren korosti upeita, täyteläisiä huuliaan vaatimattomalla vaalealla punalla. Sophia oli yksi aikakautensa kuumimmista naiskaunottarista.

7. Scarlett Johansson on 2000-luvun huulimeikki-ikoni

Scarlettin pehmeät huulet ovat melkein yhtä kuuluisat kuin näyttelijätär itse. Tähdellä on nähty viime vuosina monenlaista tyyliä. Scarlett on bongattu rock-henkisissä vaatteissa, kirkkaanpunaisessa klassisessa huulimeikissä ja välillä vaatimattomasti meikattuna ja arkisena. Vaaleanpunainen, tyttömäinen huulipuna sopii vaalealle kaunottarelle upeasti. Lopputulos on hillitty, mutta kaunis.

8. Madonna elokuvassa Missä olet, Susan?

Madonnan tyyliä on kopioitu jo vuosikymmenien ajan. Varsinkin uransa alkuaikoina hän säväytti erottuvalla ja ainutlaatuisella lookillaan niin levyjen kannessa kuin elokuvissa. Vuoden 1985 komediassa Missä olet, Susan? Madonnan korallinpunaiset huulet olivat ihanan särmikäs yhdistelmä tähden vaaleiden kutrien ja hipahtavan tyylin kanssa.

9. 1940-luvun Hollywood-tähti Dorothy Lamour

Dorothy Lamour aloitti Hollywood-uraansa 1930-luvun lopulla. Hänet muistetaan parhaiten elokuvasarjasta Road to. Tähden eksoottinen kauneus hurmasi aikalaiset. Tummiin hiuksiin ja luunvaaleaan ihoon sopii ihanasti lohenpunainen, kirkas huulipuna. Dorothy ei pelännyt erottua joukosta rohkealla värivalinnalla.

Lue myös:

    Uusimmat