Historia havisi: Tappara ja Ilves tahkosivat Turussa erikoisen Tampereen paikallisen

2:03
Tappara ja Ilves iskivät ottelun avausosumansa pikatahtia.

Tänä iltana todistettiin historiallisia hetkiä, kun Ilves ja Tappara mittelivät Tampereen paikallisottelun Turussa – ja kolmella kenttäpelaajalla kolmea vastaan. Tappara oli tässä jääkiekon 3v3 Super Seriesin avauspäivänä käydyssä taistossa etevämpi maalein 4–2.

Tapparalla oli räväkästi käynnistyneen ottelun alussa onnikin puolellaan. Charles Bertrand avasi maalihanat, kun kiekko hänen laukauksestaan kimmahti Ilves-maalivahti Ville Kolppasesta puolustaja Santeri Hatakan luistimeen ja siitä rysään. Ilves ei kuitenkaan tilannetta jäänyt ihmettelemään, vaan Joose Antonen tasoitti ottelun heti perään rannelaukauksellaan.

Ilves paineli Samuli Vainionpään ujuttamalla maalilla 2–1-johtoon, mutta Tappara tasoitti aivan avauserän lopussa, kun Teemu Suhosen ja Michael Spacekin syöttely päättyi Spacekin tarjoiluun maalin kulmalle, josta Suhosella oli helppo työ siirtää peliväline pömpeliin.

Tappara hallitsi pelitapahtumia toisessa 10-minuuttisessa erässä, ja palkinto pyörityksestä tuli viimeisellä minuutilla kahden maalin muodossa. Charles Bertrand pyöräytti ensin kiekon maalin kulmalle Jarkko Maliselle, joka jatkoi limpun verkon perukoille. Jukka Peltola kaunisteli vielä lopussa lukemia leipomallaan osumalla.

Ilves oli hävinnyt 3v3 Super Seriesin avausottelunsa aiemmin tänään HIFK:ta vastaan 1–2. Tappara puolestaan taipui TPS:lle voittomaalikilpailun jälkeen 2–3.

Tänä iltana pelataan vielä yksi ottelu, jossa ottavat yhteen isäntäjoukkue TPS ja Ilves.

3v3 Super Seriesin ottelut tänään

(C More ja Telia TV 16.45-21.30)
17.00 TPS – Tappara
17.45 HIFK – Ilves
18.45 TPS – HIFK
19.45 Ilves – Tappara
20.30 TPS – Ilves

Kaikki 3v3 Super Seriesin ottelut on nähtävissä suorana C Moren suoratoistopalvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja