Hirviperhe vietti päivän Rolandin pihalla – mies ikuisti otukset suloiseen kuvasarjaan: "Niistä varmaan tuntui turvalliselta levätä meidän takapihallamme"

Hulvaton hääkuva – hirvi keskeytti herkän hetken 0:55
Katso videolta, mitä kävi, kun hirvi yllätti hääparin kesken kuvausten.

Hirviemo ja kaksi vasaa viettivät leppoisan päivän Rolandin pihalla Alaskassa. Hän kertoi tapahtuneesta Bored Panda -sivustolle.

Anchoragessa Alaskassa asuvan Roland Rydstromin ottamat kuvat hänen kotipihallaan istuskelleista hirvistä ovat saaneet runsaasti somesuosiota. Emo ja kaksi vasaa olivat saapuneet käyskentelemään hänen pihalleen ja näyttivät viihtyvän niin hyvin, että viettivät siellä koko päivän.

Käyskentelivät pihalla koko päivän

3. kesäkuuta julkaistussa Facebook-päivityksessä Roland kertoo, että hirvet saapuivat hieman ennen aamuyhdeksää. Ne käväisivät pari kertaa muualla naapurustossa, mutta muuten pysyttelivät Rolandin pihalla. Noin seitsemän aikaan illalla ne poistuivat paikalta.

– Naapuri kertoi, että hän oli nähnyt saman hirviperheen jonkin matkan päässä meidän naapurustostamme aikaisemmin aamulla. Jos olisin ottanut videon aiemmin, olisitte huomanneet, että etenkin emo hengitti raskaasti. Ne tarvitsivat lepoa ja niistä varmaan tuntui turvalliselta levätä meidän takapihallamme, Roland kertoi Bored Panda -sivustolle.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Roland kuvasi eläinten touhuja kotitalostaan käsin. Sitten hän latasi ne nettiin ja yllättyi otosten saamasta suosiosta.

Roland kirjoittaa, että hirvet ovat hänen pihallaan hyvin tavallinen näky. Niitä näkyy lähistöllä usein.

"Nuo vasat ovat kaksoset. Ne syntyivät noin 12 päivää ennen kuin otin kuvat", Roland kirjoitti.

Juoksivat lopulta pois

Kaikkein jännittävin hetki jäi Rolandilta kuvaamatta, koska hän sattui olemaan juuri silloin puhelimessa.

– Toinen hirvi vasoineen juoksi takapihan poikki päivän lopulla. Kuulin niiden juoksevan tännepäin, mutta en pystynyt kuvaamaan sitä. Minun kuvissani näkyvä emo ja poikaset ponnahtivat pystyyn ja juoksivat niiden perään.

Ihan täysin vahingoitta hirvien vierailusta ei selvitty. Toinen vasoista nimittäin onnistui kaatamaan pihalla olleen kukkaruukun.

Lue myös:

    Uusimmat