Rachel heräsi aamulla ja huomasi katosta pilkistävän takamuksen: "Nyt se vain tuijottaa minua"

Eläintarhan kirahvit näkivät ensimmäistä kertaa piikkisian – reaktio tallentui videolle 0:37
Kuten monet muutkin eläintarhat, myös Memphisin eläintarha Tennesseessä on kehitellyt eläimilleen uudenlaista tekemistä, kun eläintarha on koronaviruksen vuoksi kiinni. Eläintarhan piikkisiasta tulikin yllättävän yleisön suosikki, kun sitä kävelytettiin kirahviaitauksen ohi. Video: Memphis Zoo via Storyful

Rachel jakoi huvittavan videon asuntoonsa ilmaantuneesta luvattomasta yövieraasta.

Rachel Menzies jakoi Twitterissä videon erikoisesta yövieraastaan. Australialainen Rachel oli herännyt aamulla, noussut ylös ja huomannut sitten, että asunnon katosta pilkistää karvainen takamus.

– Hyvä huomenta kaikille, paitsi tälle pussieläimelle, jonka nukkuva peppu teki reiän kattoomme, Rachel kuvaili tilannetta.

"Oo, haluan nyt pussieläimen"

Tuhannet ihmiset ryntäsivät pian ihmettelemään naisen "alivuokralaista", jonka Rachel kertoo rapistelleen talon seinissä aiemminkin.

– Siistein. Asia. Ikinä. Ruoki, rakasta ja vaali pussieläintä, joka on antanut sinulle kuolemattomuuden internetissä, Twitter-käyttäjä Al vitsailee.

– Oo, haluan nyt pussieläimen kattooni, Sara McS kommentoi.

– Onko se lähtenyt? Saan kauheaa ahdistusta vain katsoessani tätä, Farah puolestaan tunnustaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Nyt se vain tuijottaa minua..."

Rachel kertoi tökkineensä eläimen peräpäätä häätääkseen sen, mutta pussieläin vain murisi hänelle.

– Se ei todellakaan leiki kuollutta, se vain murisee vihaisena, kun tökkään sitä, Rachel kuvaili.

Rachel kertoi myöhemmin onnistuneensa herättämään pussieläimen ja toivoneensa, että se poistuisi itsekseen. Niin ei käynyt.

– Nyt se vain tuijottaa minua pienillä nappisilmillään samalla, kun teen töitä, Rachel sanoo.

Kissatkin järkyttyneitä tilanteesta

Lopulta pussieläin katosi hetkeksi, mutta palasi kuitenkin seuraavana päivänä.

– Kissojamme tämä häiritsee yhtä syvästi kuin meitä. Hänen armonsa pussieläin katselee edelleen valtakuntaansa kattoaukosta, Rachel runoili.

Nainen myönsi lopulta seuraajilleen, että katon vallannut eläin ei kenties poistu vapaaehtoisesti, ja hänen täytyy hankkia paikalle ammattilainen häätämään se.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Queenslandissa toimivan ympäristöviraston mukaan pussieläimet, erityiseti kettukusut, ovat Australiassa yleisiä, ja kettukusu saattaakin tehdä pesän asuintalon kattoon. Kettukusu tarvitsee selviytyäkseen asumuksen, ja sille voi myös rakentaa pesälaatikon pihaan. Pussieläimen asuntalosta voi poistaa ammattilainen, joka samalla tukkii mahdolliset reitit asuntoon. 

Lue myös:

    Uusimmat