Hirviövanhemmat pitivät lasta pimeässä huoneessa vuosikausia – 12-vuotias poika kuoli lopulta omien ulosteidensa keskelle

Amerikkalaisvanhemmat lukitsivat 12-vuotiaan pojan vuosiksi pimeään huoneeseen ja jättivät hänet lopulta kuolemaan omien jätöstensä keskelle. Viranomaisten mukaan pariskunta piti samaan aikaan muista lapsistaan hyvää huolta.

Pennsylvaniassa Yhdysvalloissa tapahtuneesta tragediasta uutisoi muun muassa ABC News.

Viranomaisten mukaan pojan isä Scott Schollenberger Jr., 41, ja tämän kihlattu Kimberly Maurer, 35, olivat pahoinpidelleet miehen 12-vuotiasta poikaa myös hakkaamalla tätä. Samaan aikaan pariskunta oli pitänyt perheen muista lapsista yllättäen hyvää huolta.

Lapsi makasi löytöhetkellä alasti likaisessa sängyssä

12-vuotiaan Maxwell Schollenbergerin ruumis löytyi 26. toukokuuta. Poika oli löytöhetkellä alasti ja hänen ulosteisiin peittynyt ruumiinsa makasi saastaisessa sängyssä. Myös huone oli jätösten peitossa.

Pojan huoneessa ei ollut valoja, ja ikkunaverot oli teipattu ilmastointiteipillä. Huoneen ovi oli suljettu ulkoapäin metallikoukulla.

Poika ei ollut koskaan saanut lääketieteellistä hoitoa, häntä ei ollut ilmoitettu kouluun ja jopa samassa taloudessa asuvat sisarukset olivat nähneet hänet hyvin harvoin. 

Maurier: Pojan isä oli ”hyvin turhautunut lapseen ja pelkäsi vahingoittavansa häntä”

Maurier oli ollut pojan virallinen holhooja siitä lähtien, kun poika oli 2-vuotias. Hän väitti tapauksen tukijoille, että hän toimi holhoojana, koska isä oli ”hyvin turhautunut lapseen ja pelkäsi vahingoittavansa häntä”.

Sekä pojan äitipuoli että isä kiistivät pojalla olleen henkisiä tai fyysisiä häiriöitä.

Pariskunta on nyt vangittu murhasta. Molemmat pidätettiin ilman takuita. Siitä ei ole toistaiseksi tietoa, onko kummallakaan asianajajaa puhumassa heidän puolestaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja