Mainos

Hilkka Ahde: Huono kohtelu jatkui vuosia

Hilkka Ahde kertoi kuulusteluissa saaneensa huonompaa palkkaa kuin vastaavaa työtä tehnyt mies.

AKT:n viestintäpäällikkö Hilkka Ahde kertoo kuulusteluissa, kuinka hän alkoi olla esimiehelleen, puheenjohtaja Timo Rädylle kuin ilmaa.

– Hän ei tervehdi minua eikä noteeraa minua millään tavalla, Ahde sanoo.

Huono kohtelu jatkui vuosia. Ahde kertoo yrittäneensä selvittää asiaa talon sisällä - muun muassa ehdottamalla liittosihteeri Juhani Salmelalle, että asiasta pidettäisiin vielä palaveri Rädyn kanssa.

– Ehdotin, että istuisimme alas ja juttelisimme asian Rädyn kanssa niin kuin aikuiset ihmiset. Salmela epäili, ettei Räty taida suostua siihen. Hän tuli seuraavalla viikolla sanomaankin minulle, että Räty ei ollut suostunut keskustelemaan vaan oli ilmoittanut "katsovansa asian loppuun", Räty sanoo.

Ahde kertoo, kuinka Räty asetti hänelle viestintäpäällikkönä rajoituksia - kuten että tiedotteiden tekeminen otettiin pois Ahteen vastuulta.

– Jossain vaiheessa Räty kielsi minua esiintymästä julkisuudessa. Tämä oli minulle toisaalta myös helpotus, koska en halunnutkaan julkisuutta. Räty myös kielsi minua olemasta missään kuvissa lehdistössä, Ahde sanoo.

Hän myös kertoo saaneensa huonompaa palkkaa kuin vastaavaa työtä tehnyt mies. Räty oli Ahteen mukaan luvannut hoitaa asian kuntoon, mutta lopulta asia vain jäi hoitamatta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.