Hiihtolomamatkalle pääsee vielä – näin paljon perhematkat maksavat

Jos hiihtolomamatka on jäänyt varaamatta, reissun päälle vielä ehtii. Lyhyellä aikavälillä varattu matka kustantaa kuitenkin rutkasti enemmän kuin ajoissa suunniteltu lomareissu. Pakettimatkat ja kaukokohteet ovat hiihtolomaviikoille jo loppuunmyytyjä.

– Perheiden kannattaa varata matkat hyvissä ajoin, että saa kohteesta sellaisen huoneen kun haluaa. Esimerkiksi tilavammat huoneet menivät jo viime syksynä, kertoo Lomamatkojen myyntipäällikkö Kimmo Rasimus.

Pikaisella varauksella aurinkolomalle voi kuitenkin ennättää.

– Meillä ei ole enää hiihtolomille hirveästi tarjottavaa. Muutamia hajapaikkoja voi saada vielä Kanarialta tai Madeiralta, Rasimus listaa.

MTV Uutiset laski neljän hengen perheen reissukustannukset, jos mielii omatoimimatkalle kotimaahan tai laskettelemaan Alpeille. Esimerkkimatkan aloitusajankohdaksi on arvioitu koulujen viimeinen hiihtolomaviikko eli 3.3. -9.3.

Kylpyläloma Ikaalisiin

Majoitus koko perheeltä yhteensä 984 euroa.

Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan.

Menopaluu-bussimatka maksaa koko perheeltä 228 euroa. Matkat on laskettu Matkahuollon bussilla Helsingin Kampista Ikaalisiin. 

Lomamatka yhteensä: 1212 euroa.

Kotimaanmatka Rukalle

Kuuden yön majoitus koko perheeltä maksaa 804 euroa. Hintaan on laskettu mukaan kahden lapsen lisävuoteet, 15 euroa kappale.

Aamiainen sisältyy majoitukseen.

Helsinki-Kuusamo-Helsinki lentomatka: 703 euroa

Helsinki-Kuusamo-Helsinki junamatka: 766 euroa

Lomamatka lentäen yhteensä: 1507 euroa

Lomamatka junalla yhteensä: 1570 euroa

Ulkomaanmatka Salzburgiin

Lennot ja majoitus kahden tähden hotellissa maksaa 1989 euroa.

Aamiainen ei sisälly majoituksen hintaan. Neljän hengen perheen hotelliaamiaiset maksavat 165 euroa.

Lomamatka yhteensä aamupaloineen: 2154 euroa

Jokainen esimerkkimatka on laskettu halvimman matkustus- ja yöpymisvaihtoehdon mukaan. Hintaesimerkkeihin ei ole laskettu mahdollisia alennuksia tai aamiaisen lisäksi muita ruokailuita

Lue myös:

    Uusimmat