HIFK kesälomille! TPS teki kovan tempun seiskapelissä

TPS tekee 2-1 maalin ylivoimalla 1:12
Videolla TPS:n voittomaali seitsemännestä HIFK-puolivälieräpelistä.

TPS lähetti HIFK:n kesälomille, kun se voitti seitsemännen ja ratkaisevan puolivälieräottelun lukemin 3–1.

HIFK karkasi kamppailussa johtoon, kun Yohann Auvitun viivakuti yllätti TPS-vahdin Andrei Karejevin.

TPS teki toisessa erässä kovan tempun, kun se kampesi rinnalle ja vielä ohi. Ensin Juhani Jasu yllätti heppoisesti IFK-vahdin Niilo Halosen.

Erän puolessa välissä Aarne Intonen naulasi ylivoimalla 2–1-osuman.

Toista erää värittivät myös ulosajot. Ensin IFK:n Johan Motin taklasi TPS:n Topias Haapasta päähän ja lensi ulos. Hetken päästä TPS:n Jonne Tammela taklasi polvella IFK:n kultakypärää Jere Innalaa. Lopputulos oli sama: 5+20 minuuttia ja ilta pakettiin.

IFK haki vimmatusti tasoitusta kolmannessa erässä. Vieraiden selkäranka katkesi, kun TPS:n kultakypärä Markus Nurmi iski kiekon tyhjiin.

Nurmen maali jäi myös kamppailun viimeiseksi. TPS kohtaa välierissä Ilveksen tai Kärpät.