Hienovaraiset vinkit: Näin poistat hänet kavereistasi!

Roikkuuko kintereilläsi tyyppi, josta haluaisit kipeästi päästä eroon? Ongelma onkin siinä, ettet oikein tiedä, miten onnistuisit pudottamaan hänet pois loukkaamatta hänen tunteitaan. Näillä vinkeillä onnistut hienovaraisessa häädössä!

Käyskenteleekö kaveripiirissäsi joku, jota et halua enää pitää lähimpiesi joukossa? Miten saat tyypin ymmärtämään haluttomuutesi ystävyyteen vaikuttamatta tökeröltä? Kokeile seuraavia vinkkejä, kun haluat epämiellyttävän ihmisen seurasta eroon hienovaraisesti.

Vähennä vastauksia

Lähetteleekö hän paljon Facebook-viestejä? Soitteleeko hän jatkuvasti? Vähennä asteittain vastaustesi määrää. Jos hän lähettää kuusi viestiä viikonlopun aikana, vastaa vain yhteen. Jos hän soittaa neljä kertaa päivässä, vastaa vain kerran, jos sitäkään. Pidä silloinkin vastauksesi lyhyinä – kuin sinulla olisi kiire. Vähitellen hän ymmärtää homman juonen.

Älä ole tavoitettavissa

Ole aina kiireinen – ainakin mitä häneen tulee. Olipa kyse puheluista, sähköposteista tai Facebook-viesteistä, älä koskaan vastaa välittömästi. Ja kun vihdoin vastaat, pidä keskustelu yleisellä tasolla, sen sijaan, että keskustelisit henkilökohtaisista asioista. Ota missioksesi vältellä häntä viimeiseen asti.

Kieltäydy kutsuista

Kutsuuko hän sinua seurakseen kahville tai elokuviin? Kieltäydy kohteliaasti kerta kerran jälkeen. Pikku hiljaa hän ymmärtää, ettet ole lähdössä hänen kanssaan mihinkään.

Heivaa yhteiset tutut hetkeksi

Jos et ole erityisen läheinen yhteisten tuttujenne kanssa, pidä etäisyyttä heihinkin hetken aikaa. Näin pääset helpommin eroon myös sinua riivaavasta tyypistä.

Älä lähettele hänelle kiertoviestejä

Ideana on hävitä hänen näköpiiristään vähitellen. Se ei onnistu, jos hän saa kaikki eteenpäin lähettämäsi vitsikkäät sähköpostit. Joten pidä huoli, ettei hän saa sinulta mitään viestejä – olivatpa ne kuinka viattomia tahansa.

Muuta Facebook-asetuksia

Jos Facebook-kaverisi näkevät kaikki kuvasi, päivityksesi ja muut tietosi, on yksityisyyttä vaikea säilyttää. Muuta asetuksia niin, ettei ainakaan kaveri, josta haluat eroon, näe päivityksiäsi. Katoat helpommin hänen tutkastaan, kun hänen etusivulleen ei ponnahda jatkuvasti tietoa menemisistäsi.


LUE MYÖS:


AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja