Herttuatar Meghania ja prinssi Harrya ei enää kutsuta illallisille – pariskunnan käytös aiheuttaa pahennusta

6:07
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat esikoisensa toukokuussa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aiheuttavat pahennusta seurapiireissä.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät ole haluttua seuraa illalliskutsuilla. Daily Mailin mukaan Harryn lähipiiri on pöyristynyt siitä, ettei Meghan suostu noudattamaan etikettiä.

Etiketistä piittaamatta pari on vaatinut saada istua illalliskutsuilla vierekkäin. Meghanin kerrotaan hylänneen etiketti liian perinteisenä, ja hän on sen sijaan aiheuttanut pahennusta kuhertelemalla avoimesti puolisonsa kanssa. Daily Mailin mukaan Harryn tuttavat pyörittelevät silmiään Meghanin amerikkalaisille tavoille.

Seurapiirikutsuilla illallispöydän istumajärjestyksen laatimisessa noudatetaan yleensä tarkkoja sääntöjä. Pariskuntia ei koskaan pitäisi laittaa istumaan vierekkäin, jotta muiden vieraiden ei tarvitse menettää ruokahaluaan julkisten hellyydenosoitusten vuoksi. Hyvin tapojen mukaista on myös istua omalla määrätyllä paikallaan.

Meghan on tunnetusti rikkonut etikettiä siitä asti, kun liittyi kuninkaalliseen perheeseen. Viimeksi hän aiheutti pahennusta käyttämällä farkkuja Wimbledonin tennisturnauksessa.  Arkisen asunsa vuoksi hän ei saanut katsoa ottelua kuninkaallisesta aitiosta.

Lähteet: The Sun, Daily Mail

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja