Koskettava kirje julki – herttuatar Meghan sai Michelle Obamalta neuvoja vanhemmuuteen

6:07
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat esikoisensa toukokuussa.

Michelle Obama kertoi herttuatar Meghanille ajatuksiaan äitiydestä.

Herttuatar Meghan on paljastanut saaneensa vanhemmuuteen liittyviä vinkkejä arvovaltaiselta taholta. Yhdysvaltain entisen presidentin Barack Obaman puoliso Michelle Obama jakoi herttuattaren kanssa äitiyteen liittyviä ajatuksia ja neuvoja.

Meghan on kertonut halunneensa Obaman mukaan Iso-Britannian Voguen syyskuun numeroon, jonka vierailevana päätoimittajana hän toimi. Herttuatar kertoi kaksikon keskustelleen projektista rennon lounaan yhteydessä.

Samalla hän paljasti saaneensa Obamalta äitienpäivänä viestin, jossa tämä kertoi, mitä äitiys on hänelle opettanut. Obamalla on kaksi tytärtä, 21-vuotias Malia ja 18-vuotias Sasha.

Obaman mukaan äitinä on opittava päästämään irti.

– Vaikka yritämme, voimme kontrolloida vain jonkin verran. Ja voi kuinka olen yrittänyt, varsinkin aluksi. Me äidit emme halua minkään tai kenenkään satuttavan lapsiamme. Elämällä on kuitenkin muita suunnitelmia, sillä mustelmaiset polvet, töyssyiset tiet ja särkyneet sydämet kuuluvat asiaan.

Obama kertoo äitiyden opettaneen hänelle, että hänen työnsä on antaa lapsille tilaa tutkia maailmaa ja kehittyä sellaisiksi ihmisiksi kuin he haluavat olla.

– Äitiys on myös opettanut, että työni ei ole raivata heille tietä ja yrittää poistaa kaikki vastoinkäymiset. Sen sijaan minun on oltava turvallinen ja pysyvä laskeutumispaikka heille, kun he väistämättä epäonnistuvat, ja näyttää heille yhä uudestaan, miten nousta pystyyn itse.

Obama muisteli kirjeessään myös tytärtensä vauva-aikaa ja kehotti Meghania nauttimaan siitä. Hän kertoi, että saattoi kuluttaa tunteja puolisonsa kanssa vain katsellen vauvojen nukkumista.

– Älä käsitä väärin, varhaisen vaiheen vanhemmuus on uuvuttavaa. Olen varma, että tiedät siitä jo jotain. Silti siinä on jotain maagista, kun talossa on vauva.

Lähde: Popculture

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja