Kanada jäi yllättäen taakse – Meghan ja Harry söivät sanansa ja muuttivat Los Angelesiin

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit?

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan pakkasivat kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttivat Archie-poikansa kanssa Kanadan sijasta Los Angelesiin. 

Brittihovin velvollisuudet taakseen jättäneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat jättäneet Kanadan taakseen ja muuttaneet Vancouver Islandin sijaan Yhdysvaltojen Los Angelesiin, kertoo People. Los Angeles on Meghanin alkuperäinen kotikaupunki. Lähteiden mukaan pariskunta on asunut alle vuoden ikäisen Archie-vauvansa kanssa eristetyssä asunnossa eivätkä he ole ulkoilleet valloillaan olevan koronaviruspandemian takia. 

Pariskunta on viettänyt aikaansa Kanadassa siitä lähtien, kun he ilmoittivat tammikuussa aikovansa astua syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Parin kerrottiin etsivän Kanadan Vancouver Islandilta itselleen uutta, pysyvää kotia. Lähteiden mukaan herttuapari on kuitenkin suunnitellut myös tulevaa eämäänsä Los Angelesissa jo tovin ajan. 

Herttuaparin muutto tuli sinällään yllätyksenä, sillä varsinkin Meghan on ollut aiemmin vahvasti sitä mieltä, ettei hän aio muuttaa takaisin Yhdysvaltoihin niin pitkään, kun presidentti Donald Trump on vallan kahvassa. Asiasta on kertonut muun muassa Daily Mail. Trump valittiin presidentiksi syksyllä 2016 ja tulevat presidentinvaalit käydään Yhdysvalloissa syksyllä 2020.

Herttuatar Meghanin äiti Doria Ragland asuu Los Angelesissa. Meghanin tiedetään olevan varsin läheinen äitinsä kanssa. Meghanilla on myös runsaasti ystäviä Los Angelesissa.

Hiljattain uutisoitiin, että Meghan, joka työskenteli näyttelijänä ennen liittymistään kuninkaalliseen perheeseen, on palannut vanhan uransa pariin. Meghan toimii muun muassa uuden Disney-elokuvan kertojana. Viime vuonna sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa kuultiin prinssi Harryn vihjaavan Disney-pomo Bob Igerille Leijonakuningas-elokuvan ensi-illassa Lontoossa hänen vaimonsa Meghanin olevan erittäin kiinnostunut ääninäyttelijän töistä.

Meghan ja Harry jättävät brittihovin virallisesti taakseen 31. maaliskuuta. 

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että prinssi Harryn isällä, 71-vuotiaalla prinssi Charlesilla on koronavirustartunta. Hovista kerrotaan, että Charles on puhunut asiasta poikiensa Harryn sekä prinssi Williamin kanssa. Harryn on kerrottu olevan erittäin huolissaan riskiryhmään kuuluvista iäkkäistä sukulaisistaan koronaviruspandemian keskellä sekä tuntevansa olonsa avuttomaksi ollessaan tuhansien kilometrien päässä läheisistään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja