Herttuatar Meghan haluaa oikaista häntä koskevia lehtiväitteitä – syyttää brittiläistä mediaa väärän tiedon levittämisestä

8:38

Sussexin herttuatar Meghan haluaa oikaista häntä koskevia lehtiväitteitä. Hän on lähettänyt brittiläismedialle kasan oikaisuvaatimuksia.

Sussexin herttuatar Meghan, 38, haluaa oikaista häntä koskevia lehtiväitteitä. Hän haluaa muun muassa korjata huhuja, jotka liittyvät hänen New Yorkin vauvakutsuihin, perheen vasta remontoituun Windsorin asuntoon sekä hänen isäänsä. 

Meghan syyttää amerikkalaista Mail Sunday -lehteä ja sen tytäryhtiötä Daily Mailia väärän tiedon levittämisestä ja hänen julkisuuskuvansa saattamisesta negatiiviseen valoon. 

Meghan haluaa muun muassa korjata lehden väitteen siitä, että perheen remontoidussa talossa olisi lisäsiipi hänen äidilleen Doria Raglandille. Talossa ei Meghanin lakimiehen lähettämän oikaisuvaatimuksen mukaan ole myöskään 6 500 dollarin kylpyammetta, yoga studiota eikä tenniskenttää. 

Meghan haluaa myös korjata väitteitä, jotka liittyvät hänen ja hänen isänsä Thomas Marklen suhteeseen. 

Lakitekstissä sanotaan myös, että lehden väitteet siitä, ettei Meghan ollut tiedustellut isänsä terveydentilaa tai yrittänyt auttaa häntä lääketieteellisesti tai taloudellisesti, ovat vääriä. Sen sijaan teksissä todetaan, että Meghan on jo pidemmän aikaa ottanut vastuuta isänsä terveysasioiden hoitamisesta ja yrittänyt löytää ratkaisuja tämän terveysongelmiin.

Lisäksi Meghan haluaa kertoa, että hänen isänsä Thomas Markle ei soittanut etukäteen peruakseen tuloa hänen tyttärensä häihin. Meghan kertoo sen sijaan, että hän tavoitteli isäänsä ennen häitä varmistaakseen, että tämä on turvassa ja varmasti tulossa häihin.

Hän myös kertoo, että hän ei jättänyt huomioimatta isäänsä tai riidellyt tämän kanssa siitä, että hän jätti osallistumatta hänen häihinsä. 

Viimeiseksi Meghan haluaa oikaista tiedon, jonka mukaan hänen äitiään ei oltu kutsuttu hänen vauvakutsuille. Oikaisuvaatimuksen mukaan tällaisen tiedon levittäminen on herttuattaren mukaan väärää ja loukkaavaa. Meghanin mukaan hänen ätinsä oli estynyt tulemaan vauvakutsuille, koska hänellä oli töitä. 

Meghanin mukaan on myös väärää ja epäkunnioittavaa väittää, että Meghanin vauvakutsuille oli kutsuttu vieraita vain herttuattaren uusista sosiaalisista ympyröistä. 

Hänen mukaansa vauvakutsuille osallistui 15 hänen pitkäaikaista ystäväänsä. Lisäksi hänen mukaansa vauvakutsut eivät tulleet maksamaan 300 000 dollaria, vaan pienen osan tästä summasta.  

Mail on Sunday -lehti aikoo puolustaa kantaansa eikä sen tarkoituksena ole oikaista näitä väitteitä. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja