Herttuatar Meghanilla hyytävät välit isäänsä – Thomas Markle ei ole saanut edes kuvaa lapsenlapsestaan

Herttutar Meghanin ja prinssi Harryn poika Archie ei luultavasti koskaan tapaa toista isoisäänsä.

Herttuatar Meghanin ja hänen kohuissa ryvettyneen isänsä Thomas Marklen välit ovat olleet huonot jo pitkään. Meghanin ja prinssi Harryn esikoispoika Archien syntymä ei ole muuttanut tilannetta. Thomas Markle ei ole tavannut pian neljän kuukauden ikäistä lapsenlastaan.

Thomas Markle antoi hiljattain ensimmäisen haastattelunsa Archien syntymän jälkeen. Hän kertoo Daily Mail -lehdelle kokevansa, että häntä on epäreilusti parjattu ja että hänet on eristetty lapsenlapsensa elämästä.

– Haluaisin, että he lähettäisivät minulle kuvan Archiesta, jotta voisin kehystää sen ja laittaa seinälle Meghanin kuvan viereen. Eikö jokainen isoisä halua sitä? Haluaisin tietää, onko hänellä kuuluisa Marklen suvun nenä, Markle kertoo.

Markle ei ole ollut tekemisissä tyttärensä kanssa. Hän kertoo lähettäneensä Meghanille syntymäpäiväkortin viime kuussa, mutta ei tiedä, onko kortti mennyt perille.

– Tietenkin olen pettynyt, etten ole nähnyt Archieta. Olin toivonut, että äitiys pehmentäisi Meghania ja hän ottaisi yhteyttä.

Marklen ja herttuatar Meghanin välit alkoivat viiletä sen jälkeen, kun Markle jäi kiinni paparazzikuvien lavastamisesta juuri ennen Meghanin ja Harryn häitä. Kohun seurauksena Markle jättäytyi pois häistä.

Tilanne paheni entisestään sen jälkeen, kun Markle luovutti medialle henkilökohtaisen kirjeen, jonka Meghan oli kirjoittanut hänelle.

Meghan vaikuttaa päättäneen, että on Archien parhaaksi olla tapaamatta isoisäänsä.

– Se on tietenkin sydäntä särkevää Meghanille, mutta hänen täytyy suojella itseään, aviomiestään ja lastaan. Thomas ei ole tavannut Harrya, eikä todennäköisesti tapaa Archietakaan, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja