Suunnittelevatko Harry ja Meghan muuttoa Yhdysvaltoihin? Näin järisyttävä päätös muuttaisi kuninkaallisen parin elämän

3:07
Prinssi Harryn ja herttuater Meghanin vauva esiteltiin maailmalle.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin mahdollista muuttoa Yhdysvaltoihin on spekuloitu jo pitkään. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat puhuttaneet edesottamuksillaan yhdessä ja erikseen siitä asti, kun he menivät naimisiin toukokuussa 2018. Viime aikoina kuninkaallinen pariskunta on saanut runsaasti huomiota harvinaisella haastattelullaan, jossa muun muassa Meghan avautui julkisen ja alati seuratun elämänsä haasteista. Pariskunta antoi myös selkeästi ymmärtää olevansa hyvin tyytymätön kuninkaalliseen elämään. 

Haastattelun myötä on kiihtynyt myös erityisesti spekulaatio siitä, että muuttaisivatko Harry ja Meghan viime keväänä syntyneen Archie-poikansa kanssa Meghanin kotimaahan Yhdysvaltoihin. Herttuaparin on kerrottu suuntaavan lomalle Meghanin äidin Doria Raglandin luokse Los Angelesiin, ja matkan on huhuttu olevan eräänlainen testi pysyvää muuttoa ajatellen. 

The Sun -lehden kuninkaallistoimittaja Emily Andrews arvelee, että pariskunta tulee ostamaan Los Angelesista kakkoskodin ollakseen lähellä Meghanin äitiä, jonka kanssa hän on erittäin läheinen. Se olisi kuitenkin todennäköisesti paikka, jonne herttuaparin perhe voisi matkustaa lomillaan, eikä pysyvä koti. 

Harry ja Meghan tekevät täyspäiväistä työtä kuninkaallisina ja suurinosa parin työtehtävistä sijoittuu Iso-Britanniaan. Kummankin tiedetään olevan erittäin ahkera ja motivoitunut työnsä suhteen, joten on epätodennäköistä, että he jättäisivät velvollisuuksiaan kovinkaan kevyin perustein. 

Meghan todennäköisesti haluaa kasvattaa Archien puoliksi amerikkalaisena, joten senkin puolesta toisen kodin hankkiminen Yhdysvalloista voisi olla todennäköistä. 

On kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että Harry ja Meghan tulisivat koskaan viipymään Yhdysvalloissa enempää, kuin yhteensä muutamia kuukausia vuodessa. 

– He kumpikin ovat erittäin omistautuneita kuninkaallisille velvollisuuksilleen ja he työskentelevät Iso-Britannian sekä Kansainyhteisön hyvän tahdon lähettiläinä. Jos he asuisivat Yhdysvalloissa vakituisemmin, he eivät pystyisi hoitamaan velvollisuuksiaan sillä tasolla, jolla haluavat, kuninkaallinen kommentaattori Kristen Meinzer toteaa. 

Palatsilta ei ole koskaan tullut virallista julkista linjausta sen suhteen, mitä brittiläisille kuninkaallisille tapahtuisi heidän muutettuaan ulkomaille. Muissa maissa vastaavissa tapauksissa brittikuninkaalliset ovat kuitenkin menettäneet kuninkaalliset arvonimensä, mikäli he ovat jättäneet kotimaansa pidemmäksi ajaksi. 

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja