Mainos

Herttuatar Meghan taistelee vaikean mediakohun kanssa – herttuatar Camilla riensi yllättäen apuun: "Yhteen aikaan ketään ei kiusattu niin paljon"

8:39
Meghan ja Harry eivät kestä brittilehdistön painetta – muuttavatko kuninkaalliset Yhdysvaltoihin?

Lehdistön piinaama herttuatar Meghan on saanut neuvoja median entiseltä suosikkikohteelta herttuatar Camillalta. 

Kuten hyvin tiedetään, herttuatar Meghanin kuninkaallinen elämä on ollut kaikkea muuta, kuin ruusuilla tanssimista. Sussexin herttuatar avautui hiljattain kokemistaan haasteista ja erityisesti medialta saamastaan ankarasta kohtelusta. 

Jotkut tahot ovat ennustaneet, että tämän johdosta Meghan ja hänen puolisonsa prinssi Harry luopuisivat kuninkaallisesta elämästään kokonaan ja pakenisivat perheensä kanssa julkisuutta jonnekin, missä he saisivat elää rauhassa.

Vaikean mediaongelman kanssa kamppaileva Meghan on nyt saanut neuvoja henkilöltä, joka todella tuntee brittimedian kauheimmat puolet: prinssi Charlesin entinen rakastajatar ja nykyinen puoliso herttuatar Camilla.

Vaikka Camilla nauttii nykyään melko kunnioitettua asemaa, on kuninkaallinen käynyt läpi ajanjakson, jolloin mediassa maalattiin hänestä kuvaa ainoastaan julmana kodinrikkojana, joka ansaitsi osakseen vain mitä julminta kohtelua. 

Kuninkaallisten lähteiden mukaan Camilla on ollut yhteydessä Meghaniin ja Harryyn osoittaaksen heille tukeaan vaikeassa tilanteessa. Camillalla ja Meghanilla nimittäin on loppujen lopuksi paljon yhteistä. 

– Luulen, että Camilla tuntee empatiaa Meghania kohtaan sen tähden, mitä hän itse on käynyt läpi median kanssa. Yhteen aikaan ketään ei kiusattu niin paljon iltapäivälehtien palstoilla kuin Camillaa, mutta hän oli tarpeeksi nokkela tietääkseen, että vastaan asettuminen ei veisi häntä minnekään, kuninkaallinen elämäkertakirjailija Sally Bedell Smith kertoo. 

Vaikka tilanne oli aikoinaan erittäin kireä, tapa, jolla Camilla esitetään mediassa, on muuttunut hitaasti paremmaksi, mitä enemmän herttuatar on tehnyt lehdistön kanssa yhteistyötä. 

– Meghan voisi oppia valtavasti Camillalta. Mielestäni Camilla on aidosti kiltti ihminen ja vaikka heidän välillään on paljon eroavaisuuksia, he kumpikin ovat saaneet osakseen erittäin negatiivista julkisuutta. 

– Asia, jonka Camilla on oppinut, on kuinka luoda suhde lehdistöön. Olen tarkkaillut hänen tapaansa puhua toimittajille, tapaa olla ystävällinen valokuvaajille ja tapaa, jolla hän on voittanut puolelleen iltapäivälehdet, jotka aikoinaan yrittivät tuhota hänet, Smith toteaa. 

Lähde: Cheatsheet

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja