Herttuatar Catherinen pikkuserkku poseeraa Playboyssa

Cambridgen herttuatar Catherinen pahamaineinen pikkuserkku, burleskitanssija Katrina Darling tienasi kuusinumeroisen summan poseeraamalla Playboyssa.

Katrina Darling, 22, on esiintynyt jo pitemmän aikaa Englannin Sunderlandissa burleskitanssijana useissa eri yökerhoissa. Sittemmin nainen on alkanut käyttää työssään hyödykseen sukulaisuuttaan Cambridgen herttuatar Catherineen, 30, joka on sukupuun mukaan tanssijattaren pikkuserkku.

Viimeisimpänä tempauksenaan Darling on napannut itselleen kuusinumeroisen summan riisuttuaan vaatteensa Playboy-lehdessä. Brunette poseeraa syyskuun numeron kannessa sekä kahdeksalla sivulla. Yhdessä kuvista Darling poseeraa viettelevästi lampaantaljalla alasti maaten.

Darling niitti huonoa mainetta jo ennen kuninkaallisia häitä ja tietoa sukuyhteydestä Catherineen. Provosoiva serkkutyttö Darling ei ole koskaan tavannut herttuatar Catherinea, josta jonain päivänä tulee kuningatar. Hän ei ole koskaan yrittänytkään ottaa yhteyttä Middletoneihin ja vakuuttaa olleensa menestynyt burleskitanssija jo vuosia – ja viimeaikainen huomio on ollut vain iloista sattumaa.

Tanssija on kuitenkin hyödyntänyt kuninkaallista teemaa yhdessä burleskinumeroistaan, nimeten esityksensä Yhdistyneen kuningaskunnan kansallislaulun God Save the Queenin mukaan.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja