Herra Ylppö paljastaa ihastuksiaan: Jonna Tervomaa, PMMP-Mira ja Putous-tähti

Muusikko Herra Ylppö kertoo avoimesti naissuhteistaan kirjassaan Herra Ylpön Sydän.

Teppo Vapauksen kirjoittamassa ja Like kustannuksen kustantamassa elämäkerrassa kerrotaan avoimesti Maj Karma ja Herra Ylppö & Ihmiset -bändien keulakuvan Herra Ylpön naissuhteista. Kirja valottaa rokkarin olevan hyvin herkkä ihastumaan ja naisia miehellä onkin riittänyt. Yllättäen ihastusten joukosta löytyy myös useita julkisuuden henkilöitä.

Treffeillä Jonna Tervomaan kanssa

Jonnat tulevat -kappale kertookin Ylpön ihastumisesta erääseen kuvaaja-Jonnaan sekä muusikko Jonna Tervomaahan. Tervomaan kanssa Ylppö kertoo käyneensä myös treffeillä.

– Mä olin kai keikkareissuilla ihastunut häneen. Meillä oli sitten Tavastialla treffit. Menin sinne meikeissä ja pukeutuneena mustaan hameeseen. Annoin lahjaksi alkuperäisen Jouko Turkan kirjoittaman käsikirjoituksen, jonka olin saanut Hietikon Jussilta. Se ’suhde’ oli siinä”, Ylppö kertoo kirjassa.

Ihastuksen kohteena PMMP-Mira

Herra Ylpön Sydän -kirjassa kerrotaan myös siitä, miten media alkoi jutuillaan pyörittää romanssia Herra Ylpön ja PMMP-bändin laulajan Mira Luodin ympärille.

– Mä seurustelin silloin ja kielsin tietenkin kaiken. Me soiteltiin pari kertaa Miran kanssa, että mikä tämä tilanne oikein on, ja naureskeltiin, että meillä on kuulemma romanssi, heh heh. Olin vähän aikaa vaikeuksissa suhteessani sen vuoksi ja jouduin selittelemään sitä.

Vaikka romanssia parin välillä ei ollut, sai huhumylly muusikon mietteisiin.

– Huomasin, että sen jälkeen mulla heräsi jonkinlaisia tunteita Miraa kohtaan. Jälkeenpäin myös Mira on tunnustanut olleensa vähän ihastunut muhun. Ja kyllä mäkin olin ihastunut häneen, Ylppö tunnustaa.

Ihana Elena Leeve

Ylpön lukuisien ihastusten joukosta löytyy myös MTV3:n Putous-viihdeohjelman näyttelijä Elena Leeve. Leevestä mies teki myös kappaleen, joka kertoi näyttelijän kidnappauksesta.

– Olin kaukorakastunut Elenaan ja mietin, kuinka sen voisi ilmaista. Keksin aika sairaan biisi-idean. Ajattelin, että kun Elena on elokuvanäyttelijä, aiheen pitää olla elokuvallinen. Muistin Tukholma-syndrooman, jossa kidnapattu rakastuu kidnappaajaan, ja siitä se lähti. Kidnappausaiheista rocklaulua ei ole kukaan tehnyt!

Ylppö oli myös lähettänyt levyn Elenalle ja saanut takaisin kiitoskortin. Ylppö kertoo mainitsevansa Elenan myös Ihmisten’Loppu’-biisissä. Mies myös hekumoi kirjassa toivovansa Elenan pitävän häntä ihanana.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat