Blogi: Heppatytön uusi tv-seikkailu – ”Kyllä se eka kerta vaan kuumottaa”

Wau! Tästä alkaa heppatytön uusi seikkailu. Seikkailu autojen maailmassa. Ja ennen kaikkea seikkailu Teknavin tiimin kanssa. Teknavin tv-ohjelman 10. tuotantokausi starttaa tänään keskiviikkona klo 22.40 MTV3-kanavalla.

Kun ensimmäistä kirjoitusta yrittää raapustaa, niin pää on luvattoman täynnä ajatuksia, kysymyksiä ja ihmetyksiä, mutta kyllä tämä tästä syntyy.

Ollaan nyt kuvattu Teknavin tv-ohjelman 10. tuotantokauden neljä ensimmäistä jaksoa sekä MTV:n Autot-mainoksia. Hyvät on ollut kyydit tähän saakka!

Itsehän ajelen turvallisella, vaikkakin hiukan tylsällä Toyota Avensiksella. Ja kun heti avausjaksossa tämä likka pistettiin BMW i8:n rattiin ja Helsingin keskustaan, niin kyllä siinä oli perhosia vatsassa kuin ensitreffeillä konsanaan. Ensimmäinen kerta, oli sitten kyseessä "vain" Bemarin sporttihybridi, niin kyllä se vaan kuumottaa.

On kuitenkin vielä palattava omaan ns. kuskistatukseeni ja Toyotaani. Mulla on ollut pitkä ja pettymätön suhde merkin kanssa, sillä sain ensimmäisen Toyotan käsiini vuonna 2007. Kyseessä oli sponsoriauto. Olin tuolloin perintöprinsessana. Siksi kotikaupunkini Mikkelin Etelä-Savon autoliike halusi lähteä yhteistyöhön. Eli mä ajelin vuoden verran Toyota Auriksella. Mä ja eka Toyotani oltiin siis mukana vuoden ajan heidän tapahtumissaan. Kaikki toimi upeasti. Aina kun Mikkelin suunnalla ajelin, niin kävin hörppäämässä sumpit siinä liikkeellä samalla kun auto huollettiin ja/tai pestiin. Oi niitä aikoja…

Tällä hetkellä ajan siis Toyota Avensiksen farkkumallilla, jotta lapset ja koirat – ja kaikki mahdollinen roina mahtuu hyvin kyytiin. Käytännöllisyys, se on nyt kova sana autoilussani.

Käytännällisen Toyotan ihanuudesta huolimatta muutama lause BMW i8:sta. Oih, se on kaunis. Oikeesti, en olisi koskaan uskonut, että sanon autoa kauniiksi. Mä, ikuisena hevostyttönä olen tottunut ihailemaan vain hirnuvia hevosvoimia, mutta nyt heti ekan Teknavin kuvauspäivän jälkeen huomaan, että muutos on tapahtunut. Nyt vasta ymmärrän sen, miksi miehet on niin innoissaan hienoista autoista. Kun elää symbioosissa tuollasen upean auton kanssa, niin sehän suorastaan ruokkii itsetuntoa.

Tai, kenellä ruokkii kenellä ei. On rehellisesti tunnustettava, että tähän ensimmäiseen kuvauspäivään liittyy myös ristiriitaisia tunteita. Oli aivan huippua aluksi ajella BMW:llä kuvauspaikalle ja hakea tuntumaa tuleviin juontoihin. Mutta oliko se sitten autosta johtuva hurmio, vai yleisesti automaailmasta johtuva hermoilu, mutta pitkästä aikaa huomasin jännittäväni uutta tilannetta. Sitä kun lähtee oman mukavuusalueen ulkopuolelle, on outo tunne.

Jälkeenpäin jopa tuottajamme Jussi Ranta naureskeli sille, miten lähellä rattia istun pätkissä, joissa ajan. Ei kai se nyt kellekään ihan normaalia ole ajella ympäri Helsinkiä BMWi8:lla, samalla luontevasti jutustella kameralle ja olla ajamatta kolaria tai vaikka muuten vain päin seinää. Nöyrät kiitokset tässä kohtaa kuuluu toki meidän loistavalle kuvaajalle, Ilarille. Otettiin niitä juontoja sitten uudestaan… aika monta kertaa! Mutta toisaalta, sainpahan ajella enemmän Bemarilla. Ei hassumpaa.

Mitä mieltä te olette i8:n ulkonäöstä? Mielestäni ne ovet näyttää enkelinsiiviltä. Varsinkin siinä valkoisessa mallissa. Katsokaa nyt itse, laitan tähän kuvatodisteen. Auton ulkonäköä voitte kommentoida vaikka Teknavin Facebook-sivuilla.

Ja mitä tulee Bemarin muihin ominaisuuksiin, niin kaikkien kanssaliikkujien katseet kääntyy! Joten mikä muu kuin BMW i8 voisi pelastaa sateisen ja harmaan maanantaipäivän, ja kun vielä olet ruuhkan takia myöhässä ja hermot kireellä? Kysynpä vaan.

Hei, nyt on blogineitsyys viety ja samalla pieni pintaraapaisu niistä autoista, jotka mullistavat mun maailmaani just nyt. Uusia aiheita ja uusia juttuja luvassa taas ens viikolla, joten muistahan pysyä mun kyydissä (vaikka ymmärrän ettei se oo helppoa).

Ajelkaahan varovasti.

Terkuin Joanna, nainen joka oli treffeillä BMW i8:n kanssa

Lue myös:

    Uusimmat