Henri Kontinen ja John Peers jatkoon Australian avoimissa – vastustajan selkä petti

Henri Kontinen eteni parinsa John Peersin kanssa vajaan ottelun suorituksella toiselle kierrokselle Australian avoimessa tennisturnauksessa.

Ottelu Santiago Gonzalezia ja Aisam-Ul-Haq Qureshia vastaan päättyi vastustajan luovutukseen toisessa erässä. Voittolukemat kirjattiin 6-3, 4-1.

Kontinen ja Peers onnistuivat avauserässä kertaalleen syötönmurrossa ja kun oma syöttöpeli kulki loistavasti, erä oli nopeasti taputeltu.

Toinen erä ehti vanheta vain pari palloa, kun peli keskeytyi ja pakistanilaisen Qureshin selkää hoidettiin. Hän taisteli vielä pari peliä, mutta joutui lopulta jättämään leikin kesken selkävaivojen vuoksi.

– Vastustajalle ei tietenkään koskaan toivo loukkaantumista. Vastustajalta taisi mennä selkä, mutta siihen me emme tietenkään voi vaikuttaa mitenkään, Kontinen sanoi ottelun jälkeen.

– Pelasimme ihan hyvin. Paljon on tietenkin asioita, joita voi vielä parantaa. Stabiili alku meiltä, olimme tosi hyviä omissa syöttövuoroissamme. Saimme ensimmäisessä erässä sen tarvittavan murron ja toisessakin erässä pelasimme ihan hyvin.

Toisella kierroksella Kontinen ja Peers kohtaavat voittajan ottelusta James Duckworth Jordan Thompson – Ken Skupski Neal Skupski.

– Ensimmäinen kierros ei ole helpoin matsi. Latautuminen on paljon pitempi, vastustaja tiedetään paljon pitempään. Kun sen on saanut hoidettua, pallo lähtee rullaamaan. Tietysti kiva, että saimme ensimmäisen alta pois, ja toivon mukaan tämä jatkuu hyvin, Kontinen sanoi. 

Kontinen ja Peers voittivat Australian avoimet vuonna 2017, mutta viime vuonna tie katkesi toisella kierroksella.

Lue myös:

    Uusimmat