Mainos

Henna-Maria avautuu vaikeista treffeistä maajussi-Maunon kanssa: "Oliko hän kiinnostunut minusta vai siitä tekemisestä?"

1:02

Henna-Maria kertoo maajussi-Maunon pettymyksen vaikuttaneen vahvasti kaksikon treffeihin. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkojen loppupuolta. Maajussit pääsivät viettämään kolmannet ja viimeiset kahdenkeskiset treffit morsianehdokkaidensa kanssa. 

Viimeisenä treffipäivänään maajussi-Mauno vei treffeille Henna-Marian. Kaksikon oli alunperin tarkoitus mennä kuumailmapalloajelulle, mutta aktiviteetti kuitenkin peruuntui huonon sään takia. Tämän johdosta pari päätyikin ratsastusretkelle. 

Henna-Marian mukaan Maunosta huokui treffien aikana suuri pettymys sitä kohtaan, ettei kuumailmapalloajelu onnistunutkaan. 

– Kyllähän se olisi ollut ehkä enemmän kerran elämässä -juttu, niin tavallaan ymmärrän. Hän oli odottanut sitä kauheasti ja se sitten peruuntui, Henna-Maria kertoo. 

– Minulla oli sellainen olo, että hän oli varmaan puolet siitä päivästä sellaisessa pettyneessä tilassa. Ei siinä ollut ollenkaan sellaista fiilistä, että olen lähtenyt hänen kanssaan treffeille.

Morsianehdokas kertoo olleensa itsekin aluksi pettynyt treffeihin. Tunnelma kuitenkin koheni hänen mukaansa loppua kohden, kun kaksikko pääsi syömään hienoon kartanoon ja keskustelukin alkoi sujua.

Henna-Marian mukaan Maunon käytöstä oli hyvin vaikea tulkita treffien aikana. 

– Hänestä oli vähän vaikeaa välillä aistia, että mitä hän oikein haluaa. Välillä tuli sellainen olo, että hän kaipaisi sellaista, että voisi istua lähekkäin. Mutta kun koitti mennä lähemmäs, niin tuntui, että hän vetäytyy. 

Nainen arvelee, että Mauno odotti enemmän treffiaktiviteettia kuin Henna-Marian seuraa. Pettymyksestä huolimatta Henna-Maria on tyytyväinen siihen, että hän näki Maunosta myös tällaisen puolen. 

– Miten hän suhtautuu pettymykseen ja pääseekö toinen ihminen yli siitä, että suunnitelma tällä tavalla muuttuu. Ja myöskin tähän elementtiin, että oliko hän kiinnostunut minusta vai siitä tekemisestä. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja