Mainos

Helsingissä kahden vallin väliin kyljelleen juuttuneesta autosta löytyi verta – kuka poistui paikalta ennen poliisien saapumista? "Aika jonglööri ollut"

0:32

Hämeenlinnanväylällä Helsingin Maununnevalla kahden vallin väliin juuttuneesta autosta on löytynyt verta, kertoo päivystävä tutkinnanjohtaja.

Harmaa Skoda-merkkinen auto havaittiin erikoisessa paikassa korkean aidan ja meluvallin välissä kyljellään kahden aikaan yöllä pitkäperjantaina.

"Aika jonglööri ollut, että pääsi autosta ulos"

Poliisilla ei ole toistaiseksi tietoa ajoneuvon kuljettajan henkilöllisyydestä tai siitä, miten auto on paikkaan päätynyt.

– Auton omistajaa ei ole tavoitettu. Odotamme, että tekniset tutkinnat etenevät ja sitä kautta yritetään löytää omistaja, kertoo Helsingin poliisin päivystävä tutkinnanjohtaja Outi Petersohn-Järvinen.

Autossa ollut henkilö poistui autosta ennen kuin poliisit saapuivat paikalle. Petersohn-Järvinen arvioi, että kuljettaja oli joko humalassa tai jostain muusta syystä ei halunnut olla tekemisissä poliisin kanssa.

– Aika jonglööri on ollut, että pääsi autosta ulos.

Sisältä löytyi verta

Päivystävän tutkinnanjohtajan mukaan auton sisältä löytyi verta, josta poliisi otti näytteet.

– Siellä oli jonkun verran verta, kun airback (turvatyyny) levisi.

MTV Uutiset yritti tavoittaa henkilöä, jonka nimiin auto on rekisteröity syyskuusta lähtien. Auton ajoneuvovero on ollut maksamatta joulusta lähtien. Auto oli hylätty marraskuussa tehdyssä katsastuksessa.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja