Helpot stailausvinkit – näin muodistat asun jopa ilmaiseksi!

Miten muotikuvien mallit ja bloggaajat aina onnistuvat näyttämään niin tyylikkäiltä? Näillä stailistien vinkeillä asua saa uudistettua näppärästi!


Kääri lahkeet

Vajaamittaiset housut tulevat taas! Tämä trendi ei kuitenkaan vaadi uusia investointeja vaatekaappiin, vaan asun voi päivittää rullaamalla housujen tai farkkujen lahkeita nilkan yläpuolelle.

 

Huoleton paidan helma


Sulloako paidan helma housun tai hameen sisään korostamaan vyötäröä, vai jättääkö paidan liepeet roikkumaan löysästi? Molempi parempi! Rennon tyylikäs look syntyy, kun sujautat paidan tai vaikka neuleen helman osittain vyötärön alle. Näin uumasi pääsee esille, mutta asu vaikuttaa huolettomalta.


Vyötärön korostaminen toimii aina. Vyön avulla luot muotoja niin muhkeaan neuleeseen, takkiin, bleiseriin kuin löysälinjaiseen mekkoonkin. Vyön voi myös korvata vaikka nauhalla! Esimerkiksi Isabel Marantin kesämallistossa nähtiin lanteille laskettuja vöitä, jotka tuovat siluettiin trendikkään, 20-lukulaisen linjan.


Bleiseri tekee asusta kuin asusta skarpin ja huolitellun, mutta huolettoman muodikkaaseen ilmeeseen riittää, että heität jakun harteille viitan tapaan.


Valitse clutch-laukku


Elegantti kirjekuorilaukku tekee asusta hetkessä astetta hienostuneemman näköisen. Etkö omista kirjekuorilaukkua? Ei haittaa! Ota mallia tyyli-ikoneilta ja kanna käsilaukkua kainalossasi clutch-laukun tapaan. Hihna toimii myös rannekoruna.

Hurahda huiveihin


Kaunis silkkihuivi muuttaa asun ilmeen hetkessä ja korvaa kaulakorun. Huivin voi sitoa myös hiuksiin tai esimerkiksi laukun hihnaan asua piristämään. Jos haluat välttää täti-vibat, heitä pitkä huivi kaulaasi ja jätä se sitomatta. Kauniisti laskeutuva kangas luo pidentävän linjan asuun.

Lue myös:

    Uusimmat