Valmiista pakastepullataikinalevyistä leivot kätevästi ja nopeasti ilman taikinan vaivaamista kesäiset pullat. Mansikan makeus ja raparperin kirpeys sopivat loistavasti yhteen.
16 kappaletta:
- 1 pkt Myllyn Paras Pullataikinaa (1 kg, pakaste, laktoositon)
- n. 3 dl raparperi-mansikkahilloa
Raparperi-mansikkahillo:
- 300 g raparperia
- 300 g mansikoita
- 5 dl hillosokeria
Pinnalle:
- munaa voiteluun
- mantelilastuja, raesokeria
1. Valmista ensin hillo. Puhdista ja pilko raparperit ja mansikat kattilaan, lisää hillosokeri. Anna kiehua hiljalleen aluksi kannen alla, jotta ainekset mehustuvat. Poista kansi ja keitä vielä noin 10 min. Anna jäähtyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Annoksesta tulee noin 6 dl hilloa.
