Helmen muuttumisleikissä kesän hehkua punapäälle

Helmen muuttumisleikkiin saapui vantaalainen Lotta Yli-Kohtamäki, joka sai hehkuvan lookin kesän sävyillä. Räväkkä look yllätti myös poikaystävän.

Punapää-Lotalle tehtiin uusi entistä räväkämpi look, kun kampaaja Toni immo leikkasi Lotan hiukset napakkaan puolipitkään polkkamallin. Hiukset saivat lisäkiiltoa hoitavasta kiiltosuihkeesta.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto loihti Lotan kasvoille kesää hehkuvan meikin. Hehkuvia sävyjä haettiin aurinkopuuterilla ja kullanhohtoisella silmämeikillä. Huulet punattiin marjanpunaisella huulipunalla.

Lotta sai uudesta lookista aimoa annoksen itseluottamusta. Nuori nainen tapasi päivän päätteeksi myös poikaystävänsä, joka ei ollut tuntea tyttöystäväänsä. Niin paljon Lotta oli muuttunut - ja vielä edukseen.

Löydät kaikki Lotan meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei,

alun perinhän laitoin hakemuksen muuttumisleikkiin siinä mielessä, että ei tällainen mahdollisuus osu koskaan omalle kohdalle. Viikkoa ennen itse kohokohtaa sain soiton Maarit Rasilta. Ajattelin että kyseessä on joku vitsi tai pilapuhelu, mutta en ollut kertonut kenellekään laittaneeni hakemusta muuttumisleikkiin.

Pakko myöntää, että pieni jännitys iski muuttumisleikkiä edeltäneenä päivänä, kun ei tiennyt kuinka radikaali muutos on edessä. Ammattilaisten käsissä lopputulos oli kuitenkin todella paljon omannäköiseni. Pitää vaan itselle hankkia suoristusraudat, että saan itse laitettua hiukset yhtä nätisti. Nyt sitten vaan odotellaan millaista kuvamateriaalia hienosta päivästä saatiin aikaiseksi.

Sovimme illaksi poikaystäväni kanssa tapaavamme Helsingin rautatieasemalla, josta jatkaisimme yhdessä hotellille. Valehtelematta hän käveli ohitseni. Tiedä sitten, oliko hän niin omissa maailmoissaan vai eikö vaan tunnistanut minua uudelta ulkonäöltäni. Ihme ja kumma etteivät perheenjäsenet ole kiinnittäneet huomiota, vaikka äiti on yleensä se joka ensimmäisenä on huomaavinaan hiustyylin vaihdokset. Heille tosin tulee asia yllätyksenä, kun juttu tulee nettiin.

Yöpyminen Hotelli Linnassa oli aika harvinaista herkkua ”köyhälle opiskelijalle”. Opintotuki kun tunnetusti juuri ja juuri riittää vuokraan ja ruokaan, niin en kyllä muista koska viimeksi olisin hotellissa yöpynyt. Ja juuri edellisenä päivänä oli poikaystäväni syntymäpäivä, eli ajankohta ei olisi voinut olla parempi.

Kiitokset koko muodonmuutostiimille ja hauskaa loppukesää!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tonmmi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat