Hellyttävä video: Hirvi kasvoi ruotsalaishuvilassa ihmisten kanssa – käy edelleen vierailulla, syö välipalaksi tulppaaneja

Olivia-hirvi käy vierailuilla lapsuudenkodissaan - kävelee huvilaan sisään muina hirvinä 1:14

Ruotsalaisesta hirvikuuluisuudesta Oliviasta on tullut sosiaalisen median uusi tähti. Sen elämä muistuttaakin jo melkein Peppi Pitkätossun hevosen, Lilla Gubbenin elämää.

Olivia-hirvi oli vähällä kuolla vain viiden päivän ikäisenä, koska sen emolla ei ollut riittävästi maitoa vasan ruokkimiseen. Keski-Ruotsissa Hebyssä asuva Leif "Leffe" Lind sai eläimen kuitenkin pelastetuksi.

Olivia muutti ensin Lindin taloon, jossa Lind syötti sille ternimaitoa tuttipullosta. Leikkihuoneesta tuli hirven koti neljäksi kuukaudeksi.

– Minä nukuin patjalla ja Olivia matolla. Siitä tuli perheenjäsen, Lind kertoo TV4:n haastattelussa. 

Myöhemmin Olivia oppi myöhemmin elämään myös ulkona ja viihtymään Gårdsjön hirvipuiston muiden eläinten seurassa. Silti Olivia pääsee välillä vieläkin sisälle pakkasta pakoon ja isäntäperhettä tervehtimään.

Mutta mitä se tekee sisällä? Oheisella videolla näemme, miten Lind hemmottelee 350-kiloista eläinystäväänsä muun muassa tulppaaneilla – jotka Olivia syö suihinsa hyvällä ruokahalulla.  

Lue myös:

    Uusimmat