Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Helena Puolakka työskenteli aikoinaan Gordon Ramsayn alaisena: "Oli rankka keittiö"

2:17Helena Puolakan mukaan suomalainen ravintolakulttuuri on ollut viime vuodet myrskyssäNäin Helena Puolakka ajattelee suomalaisen ravintolakulttuurin nykytilasta.
Julkaistu 16.02.2025 11:26
Toimittajan kuva
Teresia Jokela

teresia.jokela@mtv.fi

MasterChefistä tuttu keittiömestari Helena Puolakka on työskennellyt uransa aikana parikymmentä vuotta Lontoossa ja Pariisissa. 

MasterChef-ohjelman yksi tuomari keittiömestari Helena Puolakka työskentelee ravintoloitsijana ravintola Savoyssa ja Café Savoyssa Helsingissä.

Hän on asunut nyt viisi vuotta kokonaan Suomessa, mutta vietti ennen sitä parikymmentä vuotta Lontoossa ja Pariisissa. Erityisesti ranskalainen keittiö on lähellä hänen sydäntään.

Hän on työskennellyt aikoinaan julkkiskokki Gordon Ramsayn ravintolassa Lontoossa. Ramsay on tunnettu autoritäärisestä ja hyökkäävästäkin johtamistyylistään.

– Kyllä hänkin on oppinut varmasti uusille urille hullujen nuoruusvuosien jälkeen, mutta oli rankka keittiö olla töissä. Sitä ei voi kieltää, Puolakka muisteli Huomenta Suomessa 16. helmikuuta. 

Puolakka pitää työssään erityisesti siitä, että jokainen päivä ja työvuoro on erilainen. 

– Kohtaamiset asiakkaiden kanssa ja ihmisten kehitys ja kasvu työrooleissaan. Se on ehkä antoisin asia. Ravintolaa ei pysty pyörittämään yksin. Voin olla sydän ja aivot, mutta kyllä tiimini on loput kehosta, Puolakka totesi.

Alta voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan.

9:00Näin Helena Puolakasta tuli arvostettu keittiömestari

Lue myös: Tässä ovat uudet MasterChef Suomi -kilpailijat!

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi -ohjelman uusi huipputuomari Kim Mikkola: ”Hyvä ruoka kuuluu kaikille ja siksi olen täällä”Helena Puolakka teki 18-tuntisia työpäiviä matkalla yhdeksi Suomen arvostetuimmaksi keittiömestariksi – oppi ratkaisevan asian Gordon Ramsayn alaisuudessaMasterChef-tuomari Henri Alén oppi urallaan seikan, jota korostaa palautetta antaessaan: "Muistaa sen kuinka pahalta tuntuu…"MasterChef-tuomari Helena Puolakka muistelee aikaa, kun hän työskenteli Gordon Ramsayn alaisuudessa: "Fyysistä väkivaltaa löytyi hänen keittiöstään"MasterChef -voittaja Patrik paljastaa, mihin aikoo käyttää voittorahansa: "Kunhan tämä korona on ohi, niin...""Kundit sai turpaan chefiltä" – Huippukokki Helena Puolakka paljastaa, millaista meininki ravintolan kulisseissa voi olla
MasterChefHuomenta SuomiGordon RamsaySeurapiirit

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 09:39
    Vappu Pimiä

    Jättiyllätys! Vappu Pimiästä uusi MasterChef Suomi -tuomari – päätyi mukaan hauskan tarinan myötä

  • 14.8.19:15
    Henri Alén

    Henri Alénin Selja-koiran Instagram-tili hakkeroitiin – voro vaatii 700 euroa

  • 11.8.19:11
    Kaisa Liski

    Kaisa Liski joutui sairaalaan – jalat lähtivät alta

  • 20.5.20:59
    TV-ohjelmat

    Hän on MasterChef Suomi -voittaja!

  • 27.4.17:28
    Henri Alén

    Henri Alénin ykkösvinkki risoton maustamiseen: Maku paranee entisestään!