Heikki Paasonen: Putous on kuumottavin tekoni koskaan

Monista ohjelmista tutuksi tullut Heikki Paasonen ehti työskennella vain kahdessa työpaikassa ennen vakiintumistaan suosikkijuontajaksi.

Uudistunutta Putous-ohjelmaa juontaa tänä syksynä muun muassa Idols-juontajana muistettava Heikki Paasonen. Paasonen saa ohjelmassa paimennettavakseen kahdeksan uutta näyttelijää, jotka tulevat tarjoilemaan tv-katsojille viihdettä 11.10. alkaen kaikkiaan kahdeksassa suorassä lähetyksessä. 

– Onhan tämä kuumottavinta, mitä olen koskaan tehnyt. Uskallan myöntää sen, Paasonen kuvailee tuntemuksiaan.

– Olen aina tehnyt töitä yksin ja langat ovat olleet omissa käsissäni, mies jatkaa.

Uusi rooli osana kokoonpanoa tuo kuitenkin mukanaan myös Paasosen kaipaamaa vaihtelua.

– Nyt työskentelen osana ryhmää, mikä on sairaan nastaa. On mukavaa saada olla osa esitystä sen sijaan, että pelkästään ohjastelisin asioita ulkopuolelta. Ja suorien lähetysten etuhan on se, että pääsee aina samaan aikaan kotiin!

Vaikka jännitys on ensimmäisen suoran lähetyksen kynnyksellä varmasti korkealla, Paasonen aikoo heittäytyä eteensä tuleviin haasteisiin ennakkoluulottomasti.

– Ihmisten reaktioita ei voi arvata. Eteen voi tulla haastavia juttuja, mutta kun kamerat käyvät, on vaikea kieltäytyä mistään. Sitten vain tehdään, ja siinä vaiheessa takapuolen on vain pakko kestää merivettä.

Paasonen on vuosien aikana tullut katsojille tutuksi monista tv-ohjelmista. Jo lukion penkiltä ensimmäiset juontokeikkansa napannut mies ei elämänsä aikana ole muita töitä juuri ehtinytkään kokeilla.

– Ei minulla ole toista ammattia. 16-vuotiaana olin töissä lastentarhassa ja 18-vuotiaana grillillä. Sitten alkoivatkin jo juontohommat, mies muistelee.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 11.10. kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat